Kásler: Minden egészségügyi dolgozó jutalmat kap

2020. június 05. 12:42

Juttatást kapnak az orvosok, az ápolók, az asszisztensek, a mentők, a betegszállítók, a takarítók, a háziorvosok, a fogorvosok és védőnők, valamint az orvostanhallgatók is.

2020. június 05. 12:42

500 ezer forint jutalmat kapnak júliusban azok az egészségügyi dolgozók, akik részt vettek a járvány elleni védekezésben – jelentette be az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós közölte: juttatást kapnak az orvosok, az ápolók, az asszisztensek, a mentők, a betegszállítók, a takarítók, a háziorvosok, a fogorvosok és védőnők, valamint az orvostanhallgatók is. Hozzátette: Magyarországon az összehangolt és gyors intézkedéseknek köszönhetően nem lépett tömeges szakaszba a járvány, és az egészségügyi rendszer jól vizsgázott.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. június 07. 04:33
ágyban elrohadtak. javítás.
bagira
2020. június 07. 04:32
Nem lehetetlen idősek otthonában gazdag elhunytak gyurcsányra kamura szavaztak , sok gazdag marha gyurcsány párti .. Közben ballibsik cserbe hagyták az öreg szavazóikat , az ágyban a piszok rüh gondozatlanság miatt az ágy elrohadtak.
bagira
2020. június 07. 04:22
Ballibsi antifák a vírusnak nagyon drukkoltak ,víruspártiak . Atvben az egyik ballibsi kimondta , kormány olyan jól védekezett a vírus ellen sajnos kevés a halott .
Menhetten
2020. június 06. 20:36
Tetszettek volna kiallni Sandor Maria es az egeszsegugy mellett, amikor mar lathato volt, hogy semmi sincsen rendben. Akkor talan a retkeskormu kaslerig sem jutott volna el az EMMI - mar akkor a fejukre boritottak volna az ilyen es ehhez hasonlo dontest hozokra az asztalt... Sandor Maria MINDENKIERT kiallt, nemcsak az egeszsegugyesekert, de a pedagogusokert, a nyugdijasokert is.... Hat most lehet civakodni a "talan majd adhato BRUTTO 500 000 (NETTO 320 000) " forint juttatasert,... Mikozben a frontvonalon dolgozo orvosoknak es apoloknak nemhogy emeltek volna a fizetesuket, hanem pl. 180 000-rol 100 000-re csokkentettek.... Lassan nem lesz mar ember, aki akar csak magaert is kiallna. Azert ugysem allt ki soha a magyar, csak ha a szemelyes erdekei kivanták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!