Várja a jelentkezőket a Mathias Corvinus Collegium

2020. április 07. 10:21

Az MCC meghirdette szakirányos programjait.

2020. április 07. 10:21

Idén tavasszal is felvételt hirdet az MCC Közép-Európa, Közgazdaságtan/Business, Média/Kommunikáció, Nemzetközi kapcsolatok, és Pszichológia szakiránya, amelyre minden olyan hallgató jelentkezését várják, akik sikeresen zárták első egyetemi évüket. 

A szakirányos képzések a különböző felsőoktatási intézmények oktatását egészítik ki, a felvételt nyert hallgatók pedig személyre szabott, kis létszámú kurzusokon mélyíthetik el szakmai tudásukat. Az MCC ingyenes nyelvórákat is biztosít, valamint számos workshopot és kerekasztal-beszélgetést is szervez, melyekre elismert szakértők kapnak meghívást. 

A felvételi kiírásokról az alábbi linkeken lehet bővebben tájékozódni:

Közép-Európa
Média/Kommunikáció
Nemzetközi kapcsolatok
MCC−Mindset Pszichológia

(Mandiner)
 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2020. április 07. 13:33
Narancskeltető. Pech, hogy mire végeznek, bukik a rendszer. Csak szólok, nálam már most is kizáró ok a foglalkoztatáskor (mint a Pázmány is).
Vakfolt
2020. április 07. 12:06
Médiakommunikációs szakemberből égető hiány van. Ja, nem.
mokány
2020. április 07. 12:01
Belépő kérdés: Melyik az intézmény névadója ? A, Thirannus Rex B, Mathias Rex C, Lex Rex
mokány
2020. április 07. 11:03
Thyrannus Rex.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!