HVG: Lemond és kilép a pártból a Momentum győri elnöke

2020. január 27. 20:53

Nem a vasárnapi időközi választás eredménye áll a háttérben.

2020. január 27. 20:53

A párton belüli kibékíthetetlen ellentétek miatt lemondott elnöki tisztségéről és kilépett a Momentumból Hegyi Szabolcs, a párt győri alapszervezetének elnöke – írja a HVG.hu. 

Hegyi már hetekkel ezelőtt bejelentette távozását a pártban, de a párttal kötött megegyezés értelmében a január 26-i választásig nem hozták nyilvánosságra a döntést, hogy ne befolyásolják a szavazás eredményét. Hegyi Szabolcsot meglepte a Fidesz jelöltjének nagy fölénye, de szerinte jól kampányolt az ellenzék. 

Győrben vasárnap tartottak időközi polgármester-választást, amit Dézsi Csaba András nyert meg.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2020. január 28. 10:29
remélem a momósok nagyon büszkék rá, hogy a belső hatalmi konfliktusokat azért titkolták el előletek hogy leszavazzatok a lyobbik-DK koalícióra
Türelem
2020. január 28. 09:25
Igaza van Kiss Adorjánnak - Neokohn -, igenis, a Jobbik továbbra is antiszemita párt, s ezzel a náci csürhével feküdt össze a Soros pénzen életre keltett Momentum és a többi hazaáruló balliberális mocsok párt. S Gyurcsánynak meg a többieknek van pofájuk a holokauszt kapcsán megszólalni? A Momentum, a DK, az MSZP, a PM, a Jobbik egytől egyig antiszemita, hazaáruló csürhe.
luisbathhelena
2020. január 28. 08:13
Győrben lila komcsikra SINCS igény. Büszke vagyok a varosomra
Bitrex®
2020. január 28. 07:59
Pedig ősszel még mekkora pofája volt: https://www.youtube.com/watch?v=M4_JFHTnFwQ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!