KDNP: Megerősödtek a kormánypártok Solymáron

2017. december 11. 14:33

Az „álságos, hazug és képmutató” baloldali kampány ellenére magabiztosan győzött Dalos Attila a vasárnapi solymári időközi választáson – közölte hétfőn Gaal Gergely kormánypárti országgyűlési képviselő.

2017. december 11. 14:33

„A baloldal álságos, képmutató kampánya ellenére megerősödtek a kormánypártok Solymáron, ezt mutatják a vasárnapi időközi választás eredményei” – közölte hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Gaal Gergely kereszténydemokrata országgyűlési képviselő. A politikus rámutatott: a KDNP színeiben indult Dalos Attila legyőzte az ellene felvonuló teljes ellenzéki összefogást.

A kormánypárti politikus értékelése szerint a baloldal „álságos, hazug és képmutató kampánnyal” vágott neki az időközi választásnak, egy „látszólag független” jelölttel. A Jobbik ezt úgy segítette, hogy nem indított jelöltet a körzetben – közölte a KDNP-s politikus. Gaal Gergely utalva a baloldali nyilatkozatokra a kormánypárti jelölt győzelme után, kiemelte: hiába mondják, hogy egyfajta sikert értek el, ha a számokat nézik, látható, a jelöltjük 42 százalékot ért el, szemben a kormánypárti induló 57 százalékával.  
    
Egyértelmű, hogy Solymáron nemcsak jól szerepeltek, hanem meg is erősödtek a kormánypártok – mondta. Kiemelte: a 2014-es választáson a Fidesz-KDNP 55,6 százalékot ért el, most pedig 56,8 százalékot. A szavazatok számát tekintve az önkormányzati választáson a kormánypártok jelöltje akkor 215 szavazatot kapott, míg most 225 szavazatot adtak le a választópolgárok a Fidesz-KDNP színeiben induló Dalos Attilára – közölte Gaal Gergely.

(MTI)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2017. december 11. 17:22
Pont a baloldal örömködött a szédületes összefogáson és várták a nagy sikert !!
balbako_
2017. december 11. 15:28
Pedig most a komplett ellenzék összefogott, no ennyit is ért!
Mich
2017. december 11. 15:00
Megint beszart a Libsi-bolsi-náci Összefosás...
Aerion
2017. december 11. 14:57
A ti jelöltetek hány szavazatot kapott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!