Vakoknak és látássérülteknek tartottak cirkuszi előadást Budapesten

2017. november 02. 21:14

A Richter Flórián Cirkusz vakoknak és látássérülteknek tartott akadálymentesített előadást csütörtökön Budapesten.

2017. november 02. 21:14

A Richter Flórián Cirkusz vakoknak és látássérülteknek tartott akadálymentesített előadást Budapesten 2017. november 2-án. A Pólus Center parkolójában tartott rendezvényen lehetőséget biztosítottak az állatok megsimogatására,megismerésére, továbbá a fellépő művészekkel is találkozhattak a látogatók – írják az esemény Facebook oldalán.  A leírás szerint  a műsort Kőhalmi Ferenc bűvész narrálja, a közönségnek pedig audio guid készülékeket osztanak. 

(Fotó: Balogh Zoltán/MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matekandi
2017. november 03. 21:02
Vakoknak tartottak valamit. Cirkuszi előadás nem lehetett, mert annak fontos része a LÁTVÁNY. Maholnap zenei koncertet tartanak siketeknek, karnélkülieknek kosárlabdatornát. Persze ez csak a magamfajta rohadékoknak probléma.
repulok
2017. november 02. 22:34
Tudom milyen az, ha valaki gyengén-látó, mert ez a szakmám. Néha olyan csodálkozó tekintettel néznek körül, hogy elérzékenyül az ember ettől. Természetesnek vesszük a látásunkat és csak akkor vesszük komolyan a látásromlást, ha magunk is belekerülünk, pl. szürkehályog, vagy macula degeneráció során. Óriási ötlet a cirkusz részéről, gratula :-)
Harangláb
2017. november 02. 22:07
...Ja, és a cirkusz nívós, láttam már előadását.
Harangláb
2017. november 02. 22:06
Gratula! Jó ötlet, és szép kezdeményezés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!