Illés bácsi: Nem kell nekem új gép

2016. május 19. 08:16

Az idős cukrász az RTL Klubnak azt mondta, ha összejönne az elengedő pénz, akkor se szeretne új gépeket, neki megfelel a mostani habverőgép is.

2016. május 19. 08:16

Úgy tűnik, Illés bácsinak nem csak a pénze hiányzott lerobbant kis gödöllői cukrászdájának felújításához, hanem az akarat is – legalábbis ez szűrhető le abból, amit a cukrász az RTL Klubnak mondott. Arra a kérdésre ugyanis, hogy örülne-e annak, ha az érte indított gyűjtésből összejönne a felújításra a pénz, azt válaszolta: nem kell neki új gép, jó a mostani habverő is.

A Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal osztályvezetője az RTL Klubnak egyébként azt mondta: csak gratulálni tud annak, aki bejelentette a cukrászdát az ott fellelhető állapotok miatt. Arra viszont nem tudott választ adni, hogy miért csak most tűnt fel a hatóságoknak a cukrászda állapota.

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. május 19. 21:42
Az nem retró, ha valami fos....
Tatulus
2016. május 19. 18:36
Én csak azt nem értem, 50? évi munkával hogy lehet ilyen alacsony a nyugdíja? Mennyi járulékot fizetett? Van egy ismerősöm, minden évben nyaraltak, nem itthon, kocsikat váltottak,jól éltek. Maszek volt, most meg panaszkodik az alacsony nyugdíjára! Nem értem!
kukagyerek
2016. május 19. 16:18
Én sajnálom a kisöreget, de ott már tényleg áldatlan állapotok uralkodtak. (A filmbejátszás szerint is!)
wtf?
2016. május 19. 14:39
Menjen már Illés bácsi nyugdíjba!A saját rokonai könyörögnek neki,hogy hagyja már abba a cukrászkodást;elnézve a bácsi megnyilatkozásait,gondolom tisztában vannak azzal,hogy nem teljesen tiszta nála a kép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!