Orbán: Jobb szerencsét!

2016. március 22. 13:21

Jobb szerencsét kívánt Orbán annál, mint amiben az elmúlt pár órában az európai polgároknak része volt. Azt is elmondta: csak ideiglenesen emelték meg a terrorkészültséget.

2016. március 22. 13:21

A miniszterelnök részvétét fejezte ki a brüsszeli terrortámadás áldozatainak hozzátartozói felé. Arról is beszélt, hogy eddig két magyar sérültről tudnak, és reméli, hogy több nincs is.

Hangsúlyozta, hogy fel kell lépni a terroristákkal szemben, a tanulság pedig az, hogy erősíteni kel az európai belbiztonsági szervek közti együttműködést.

Orbán azt is elmondta: elrendelte a terrorkészültség ideiglenes kettes szintjét és a TEK teljes állományának készenlétbe helyezését. Ez a készültség addig tart, amíg több információt nem kapnak Brüsszelből.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stefanovszky
2016. március 23. 08:32
Merkel miért hallgat?
belga
2016. március 23. 08:17
Elképzelni sem tudom, hogy annak a demonstrálásán kívül, hogy "A kormány a helyén van" mi a jelentősége a LF reptérre kihelyezett TEK-es harci járműveknek. Ha terroristák robbantani akarnának nálunk, akkor ebben nem akadályozná meg őket az a két harci jármű. Vagy akárhány.
komondor
2016. március 22. 21:07
A lelke mélyén ez a hülye ennek is örül. Minél rosszabb annál jobb neki.
VakzKommondor
2016. március 22. 18:50
azt azért fontos tudni, hogy attól még, hogy a focistának sok mindenben igaza van a menekültekkel kapcsolatban, attól még egy tolvaj hazug hatalommániás pszichopata. és igencsak jól jön neki ez az egész balhé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!