Növelték a készültséget a debreceni reptéren

2016. március 23. 12:18

A repülőtér utasai és dolgozói biztonságának érdekében szigorúbb biztonsági intézkedéseket vezettek be a debreceni repülőtéren. A légibázis vezetői ezért azt kérik az utasoktól, hogy indulásuk előtt legalább 2-3 órával érkezzen meg a repülőtérre és a poggyászaikat se hagyják őrizetlenül.

2016. március 23. 12:18

A brüsszeli események miatt még magasabb lett a készültségi fokozat a debreceni nemzetközi repülőtéren – közölték a légibázis vezetői szerdán az MTI-vel. Közleményük szerint a repülőtér utasai és dolgozói biztonságának érdekében bevezetett szigorúbb biztonsági intézkedések miatt az utasok átvizsgálása hosszabb időt vehet igénybe. Ezért kérik az utazókat, hogy a járatuk indulása előtt legalább két-három órával korábban érkezzenek meg a repülőtérre és a poggyászaikat ne hagyják őrizetlenül. 

A Wizz Air légitársaságtól kapott értesüléseik szerint a légitársaság járatai továbbra is menetrend szerint közlekednek Debrecen és a menetrendben szereplő összes úti cél között – olvasható a közleményben, amelyben a debreceni repülőtér dolgozói együttérzésüket fejezik ki az áldozatoknak, családtagjaiknak és a brüsszeli repülőtér dolgozóinak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!