Bucsek Gábor lesz a budapesti rendőrfőkapitány

2014. június 23. 14:31

Tóth Tamás jelenlegi fővárosi rendőrfőkapitány a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának stratégiai és koordinációs helyetteseként folytatja, utódjának Bucsek Gábort, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatóját nevezte ki a BRFK élére a belügyminiszter.

2014. június 23. 14:31

A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint Pintér Sándor belügyminiszter június 30-ai hatállyal mentette fel beosztásából Budapest rendőrfőkapitányát, Tóth Tamás rendőr dandártábornokot, „tekintettel magasabb beosztásba történő helyezésére”. Pintér Sándor július 1-jei hatállyal Bucsek Gábort, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatóját bízta meg a BRFK vezetésével.

Tóth Tamás 2014. július 1-jétől a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának stratégiai és koordinációs helyetteseként folytatja pályafutását; a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda megbízott igazgatója Bezsenyi Mihály rendőr ezredes lesz.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!