Mesterházy: Megvalósíthatatlan a teljes összefogás

2013. november 25. 10:20

„Fizikai képtelenség” Mesterházy szerint a teljes összefogás az új választási törvény miatt. A vége az lesz, hogy a Fidesz röhöghet rajtunk – mondta a pártelnök.

2013. november 25. 10:20

Mesterházy szerint mivel nagyon könnyű egyéniben elindulni, ezért nem megvalósítható, hogy csak egy fideszes, egy jobbikos és egy ellenzéki jelölt legyen a szavazólapon. Mesterházy szerint az embereket, legalábbis a kormányváltó bizonytalanokat az érdekli, hogy mi lesz az életükkel, nem pedig a pártok belső harca.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2013. november 25. 23:51
A Gyurcsányék kisebbségben vannak és piszok erőszakosak. Ők a bolsevikok? Ti meg többségben vagytok, de balf@szok vagytok. Ti vagytok a mensevikek? Vagy mind bolsevikok vagytok?!
Brigadéros
2013. november 25. 23:19
Azt nagyon szeretem, amikor ott a baloldalon tépitek egymást! A Trockij hátába vágott jégcsákányt melyikőtök őrzi?!
oskar
2013. november 25. 22:28
De Attila!!! Inkább nem inkább a programról kellene már beszélni????
oskar
2013. november 25. 22:26
Én nem értem, hogy mi a bajuk a választási törvénnyel???? A Fidesz-KNDP és mások egy szövetség. Ha a többség akarja őket akkor megnyerik a 2014-es választást. Ha nem akarja őket (más irányt akar) akkor az MSZP és az együtt PM nyer. A Fidesz-KNDP sem fog össze az LMP-vel vagy a Jobbikkal. Az MSZP-Együtt PM meg Gyurcsánnyal, LMP-vel. De van úgy a demokratikus rendszerekben, hogy még egy ciklust akarnak a szavazók a kormányzóknál. Ha ez így van akkor azt nem kell a választási törvényre fogni!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!