HVG: A Nemzeti Érzelmű Motorosok Hegedűs Lóránt tüntetéséhez csatlakoznak

2013. április 21. 12:23

Jeszenszky Sándor, a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke szerint Orbán Viktor hibát követett el a motoros felvonulás betiltásával. A demonstrációjuk így elmaradt, de csatlakoznak Hegedűs Lóránt május 4-ei anticionista tüntetéséhez.

2013. április 21. 12:23

Orbán Viktor visszaélt hatalmával akkor, amikor betiltotta a Nemzeti Érzelmű Motorosok április 21-ei demonstrációját – számol be a HVG.hu Jeszenszky Sándor városligeti sajtótájékoztatóján tett kijelentéséről. A tüntetés így elmaradt, de Jeszenszky elmondta, hogy csatlakoznak Hegedűs Lóránt május 4-ei, anticionista tüntetéséhez. A NÉM elnöke hozzátette: provokációnak tartja, hogy Budapesten tartják a Zsidó Világkongresszust.

A Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke azután jelentette be a városligeti Műjégpálya előtt tartandó sajtótájékoztatóját, hogy a második demonstrációjukat is betiltotta a rendőrség. Az első az elnevezése (Adj gázt!) és a budapesti zsinagógát is érintő útvonala miatt került a figyelem középpontjába, az előzetesen a rendőrség által engedélyezett tüntetés kapcsán pedig Orbán Viktor miniszterelnök a Parlamentben jelentette be, hogy utasította a belügyminisztert: ne lehessen az élet menetének napján olyan tüntetést tartani, ami sérti a felvonulók emberi méltóságát. Ezután a NÉM megváltoztatta tüntetésének nevét és útvonalát, amit a rendőrség először jóváhagyott, ám a miniszterelnök kérésére ismét betiltott.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bábeli békák
2013. április 21. 21:19
"Nemzeti Érzelmű" motorosok - ez milyen duma má? Egy érzelme van nekijje, az is nemzeti, egyesszámba többesszám.
USsange
2013. április 21. 18:15
"Amit ez a kormány csinál, az nem magyar érdek..." Te hol éltél az elmúlt 3 éveben? Legfontosabb feladat kimászni az adósságból. Enélkül foglyok vagyunk. Alakul az orosz partnerség és a keleti nyitás. Az EU meg habzik tehetetlenségében. Ha te nem látod a magyar érdek képviseletét, akkor vak vagy, vagy nem érted a világot, így azt sem mit miért tesznek úgy ahogy.
leech
2013. április 21. 17:45
http://www.youtube.com/watch?v=D_JOA6Z9HKw
bini
2013. április 21. 16:38
Csak azt tudnám, hogy kik pénzelik a jobbikot és csatolt részeit. Mikor jönnek rá a nemzeti érzemü normálisan hazájukat féltök, hogy egy nagy étveréshez asszisztálnak, amit nemzeti mázzal öntenek le. Egyre inkább meggyözödésem, hogy nem véletlen a téma az ídőzités a megmozdulásoknál, demonstrációknál, nem véletlen a parlamenti beszólások, ami hol a ő hol a jobbikkal szimbiozusban élő szervezetek produkálnak és a Vona mossa kezeit. Ha belegondol az ember a választási kampány és a parlamenten belül és kivül szinte többet ártottak a magyar nemzetnek, mint a ballibbek, de minimum azonos a tevékenységük következménye ez nem véletlen, ebben benne van kommunista hálózatnak a hathatos müködése itthon és külföldön is. Kontraprudikziv a tevékenységük aki ennek tapsikol annak is köd lebeg a szeme előtt ami megakadályoza a tisztánlátásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!