Feljelenti Golop polgármesterét a Jobbik

2012. november 21. 10:54

Az állatvédők után a Jobbik is feljelentést tesz a borsodi Golop polgármestere ellen, aki a gyanú szerint nyílpuskával lőtt agyon egy kutyát.

2012. november 21. 10:54

A jobbikos Egyed Zsolt szerdai, parlamenti sajtótájékoztatóján az előzményeket ismertetve azt mondta, hogy szeptember 19.-én borsodi Golop polgármestere közterületen, fényes nappal, nyílpuskával agyonlőtt egy kutyát. A párt ezért feljelentést tesz. Egyed hozzátette: a települési vezető elismerte tettét, de arra hivatkozott, hogy az állat megtámadta a közmunkásokat.

A politikus viszont azt hangsúlyozta, hogy a kutya nem kóbor állat volt, hanem egy helyi lakos „tíz kilós szobakutyája”. Egyed Zsolt emlékeztetett arra, hogy az ügyben a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány már feljelentést tett állatkínzás miatt, amihez a Jobbik is csatlakozik. A párt viszont nemcsak állatkínzás, hanem garázdaság és a veszélyeztetés miatt is teszi meg saját feljelentését. A képviselő, aki lemondásra szólította fel a polgármestert, azt mondta, „meg fogok mindent tenni, hogy az ilyen bűnelkövető börtönbe kerüljön”.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. november 21. 13:56
Hogy is vót azzal a fejberúgott rendőrkutyával a pórázon?
birkakaka
2012. november 21. 13:50
"meg fogok mindent tenni, hogy az ilyen bűnelkövető börtönbe kerüljön”. Istenem kezdtek hülyűlni mint a Dk-LMP! Miért ment a kutya szabadon közterületen?Miért nem volt rajta szájkosár?Hol volt a gazdája?Szóval egymillió olyan dolgot szegett meg a kutyatartó ami miatt még őt büntetnék normális államban.Hány embert,gyereket tépjenek szét a kóbor kutyák?Igaza van a tanulmánynak hogy hülyül az emberiség!
kukagyerek
2012. november 21. 13:11
Golopon nyilas pógármester van? Nahát!
vigyor
2012. november 21. 12:52
"fényes nappal, nyílpuskával agyonlőtt egy kutyát." Száradjon le a keze! Ha én ott lettem volna, most valszeg engem perelne testi sértés miatt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!