Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Az államadósság százezred részét gyűjtötte össze a kormány önkéntes alapja

2012. július 30. 16:51

Egy év alatt körülbelül 240 millió forint folyt be a kormány által alapított Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára – írja az atv.hu.

2012. július 30. 16:51

Az államadósság csökkentésére tavaly alapított szervezet eddig majdnem 240 millió forintot gyűjtött össze, ami az összesen mintegy 21 ezermilliárdos államadósságot egy ezred százalékkal mérsékelheti. A legnagyobb befizetett összeg tízmillió forint volt.

Az ATV megkereste Eperjes Károlyt, az alapot vezető háromfős testület tagját, a színész azonban nem kívánt nyilatkozni.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2012. július 31. 08:31
És mi lesz ezzel a pénzzel?
nomorewietnam
2012. július 31. 02:07
A legundorítobb lehúzás, hogy fizessük meg újra azt, amit újra és újra ellopnak. Az úgynevezett rendszerváltáskor ennek az adósságnak az egy tizede, huszada volt kb. és akkor az államnak még rengeteg vagyona volt. Ezt elprivatizálták a haveroknak, majd még felvettek egy 'kevéske' kölcsönt, hogy a sok buta szavazónak betömjék a száját. Törvényszerű volt, hogy ide jutottunk. Az egész egy rohadt szemfényvesztés, de persze a népet mindig és mindig be lehet csapni, mert nem lát túl az orrán (orbán).
Zoli bá.
2012. július 30. 22:59
Én optimista vagyok.. Mivel ennyi fasza magyar ember odatette a pénzét,/én is, nem keveset/ de ez az eredmény még mindig oké. Az itt negativan kommentelő, arcukat marokba hajló nevetéssel palástoló, fasszopó geciknek csak annyit mondanék: Égni fogtok, patkányok...::-)))) És eljön a holnap, amitől tegnap UGY FÉLTETEK.
én vagyok a
2012. július 30. 22:16
Ez is egy vicces hír! Az adakozásnál már nem volt forradalmi a kedv! Államcsökkentés ebből? Kétlem! A MANYUP-t is erre szánták, aztán mennyit szántak erre? A kolontári adakozás is hová ment? Egyébként Orbán semmit sem adott ebbe! Ő semmiről sem mond le, mert ami az övé, az csak az övé! Szép volt fiúk! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!