Új pártot alapítana Gyurcsány

2011. május 06. 19:55

A volt kormányfő egy pénteki háttérbeszélgetésen azt mondta, ha nem tudja megújítani az MSZP-t, új politikai mozgalmat indít.

2011. május 06. 19:55

Pénteken háttérbeszélgetésen vett rész Gyurcsány Ferenc a HIPA, azaz a Magyarországon dolgozó külföldi tudósítók kezdeményezésére. A sajtóreggelire harmincheten jelentkeztek be: többek között a Financial Times, a BBC, az AFP, a Reuters és a Bloomberg újságírói.

A Bloomberg tudósítója az informális találkozóról egy rövid hírt adott, ami szerint Gyurcsány Ferenc nem tartja elképzelhetetlennek, hogy új pártot alapít. A Bloomberg híre szerint amennyiben utolsó erőfeszítései a MSZP megújítására kudarcot vallanak, új politikai mozgalmat indít. A szocialista pártot 2012 végéig szeretné formába hozni, ha ez nem sikerül, akkor „zöldmezős politikai beruházás” révén látja megvalósíthatónak politikai elképzeléseit - írja az Index.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TroppauerH
2011. május 07. 12:08
Tolvajokat tömörítő pártok már vannak Gyurcsány et.! Minek újabb? Vagy most már a "börtönválogatottat" szervezi?
mecseri
2011. május 07. 10:34
Figyelem!!! Engedetlenségi mozgalom indítását javaslom! A jövőben egyetlen Gyurcsány-féle írásra ne kommenteljünk, hagyjuk üresen ezt a felületet! A Fletó típusú lotyaszájú, nárcisztikus, elmebeteg pojácák az érdektelenségtől vadulnak meg a legjobban. Próbáljuk meg!
egervari51
2011. május 07. 09:54
Hajrá Gyurcsány!! Szerinted még hinni fog valaki neked? Föleg ha börtönbe csuknak.A régi öreg komunisták régen meghalnak mire ki jössz.Esetleg az 1 milliódért a cigányok fognak támogatni
drieno
2011. május 07. 09:06
nyilván milliószám özönlenek majd az emberek az ország legnépszerűtlenebb, legelutasítottabb politikusának pártjába... pláne, mikor majd megkezdőik a büntetőpereinek a hosszú sora...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!