Győri: Magyarország elégedett lehet

2011. április 09. 17:12

A külügyi államtitkár szerint az uniós elnökség eddigi három hónapja megelégedésre adhat okot.

2011. április 09. 17:12

Magyarország európai uniós elnökségének első három hónapjával maximálisan elégedett lehet - mondta Győri Enikő, a Külügyminisztérium EU-ügyekért felelős államtitkára sajtótájékoztatón szombaton Balatonfüreden.

 
Győri emlékeztetett: sikerült például tető alá hozni egy olyan megállapodást a 27 tagállam között, amely arról szól, hogy nem engedik az államokat eladósodni. „Nem engedjük, hogy olyan költségvetési hiányok halmozódjanak fel bárhol is, amelyek nemcsak az adott állam polgárait sújtják, hanem a többi országra is hatással vannak” - jelentette ki.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lincoln ábrahám
2011. április 10. 09:37
Igaza lehet az államtitkár asszonynak: az egész unió alig titkolt (de kissé visszafojtott) örömmel készül a 13 esztendő mulván várható újabb elnökségre. Semmi kétségünk nem lehet ezirányban -bármi is törtánik addig.
küllő
2011. április 09. 19:52
Megy az etetés a fülkéseknek, hadd tapsikoljanak. Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!