Életviteli tanácsokat is ad a PSZÁF

2011. április 11. 09:25

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) nagyobb vidéki irodáikban fogyasztóvédelmi és életviteli tanácsokat nyújt ügyfeleiknek. A szolgáltatás költségeit a PSZÁF teljes egészében a hozzá befolyt bírságok összegeiből finanszírozza.

2011. április 11. 09:25

Ahogy a válság erősödött, úgy nőtt az igény a fogyasztóvédelmi szolgáltatások iránt, ezért döntött úgy a PSZÁF, hogy ezt biztosítja ügyfelei számára - nyilatkozta Szász Károly, a Felügyelet elnöke hétfőn a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában. Elmondása szerint a civil szervezetek segítségével működtetett szolgáltatás éves költsége 30 millió forint, amit a PSZÁF teljes egészében finanszírozni tud a hozzá befolyt bírságokból.

A tanácsadók elsősorban általános, szélesebb rétegeket érintő jogsértések megoldásában nyújtanak segítséget, egyéni problémák esetén továbbirányítják a panaszosokat. A szolgáltatás már elérhető a nagyobb vidéki városokban, így Debrecen, Eger, Szeged, Kecskemét, Győr, Székesfehérvár, Nagykanizsa és Zalaegerszeg kirendeltségeiben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!