Meggyanúsíthatják Csurkát

2011. február 05. 18:01

Kovács Dávid után a MIÉP elnöke is gyanúsított lehet: 2009 óta nyomoznak a MIÉP-Jobbik-Harmadik Út párt gazdálkodásának ügyében.

2011. február 05. 18:01
Várhatóan márciusban vádemelési javaslat megtételével lezárul a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2009 nyarán indult nyomozása a MIÉP-Jobbik-Harmadik Út párt gazdálkodásának ügyében. Kovács Dávid egykori társelnök meggyanúsítása után újabb gyanúsítottja van az ügynek: a Független Hírügynökség úgy tudja, Csurka Istvánról van szó. Csurkát még 2010 végén, a társelnökkel történt gyanúsításközlés után lett gyanúsíthatták meg.
 
A párt a gyanú szerint nem számolt el megfelelően a neki juttatott 70 millió forintos állami támogatással, amelyet két év alatt kapott. A nyomozást 2009-ben rendelte el az ügyészség.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!