MSZP: A Fidesz is fizessen vissza!

2010. július 17. 20:12

A szocialisták felszólítják a Fideszt: az újra állami szolgálatba álló korábbi vezetői fizessék vissza az államkincstárba magas végkielégítésük vagy egyéb jogcímű juttatásuk kétmillió forint feletti részét.

2010. július 17. 20:12
Közleményében írta Katona Tamás, az MSZP országos elnökségének tagja, hogy a Fidesz szólítsa fel Baranyay Lászlót, a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgatóját, hogy a megkapott 139 millió forintból fizessen vissza 137 millió forintot.
 

Szász Károlytól, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének régi-új elnökétől pedig kérik, hogy fizessen vissza a 90 millió forintból 88 millió forintot. Sáray Évának, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete korábbi elnökhelyettesének most alelnökének a megkapott 84 millió forintból 82 millió forintot kellene visszafizetnie - állítja Katona, aki szerint az is elfogadható lenne, ha ezeknek az összegeknek 98 százalékát fizetik vissza a politikusok. 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. július 19. 10:38
Az mszpsek meg fizessék vissza mind amit 90 előtt szétloptak!
hajduj
2010. július 18. 14:13
Én meg felszólítom Katona urat és elvbarátait, hogy haladéktalanul fizesse vissza az 1990 és előtti, nyugdíjalapra befizetett pénzemet, fizessék vissza a vadprivatizáció során sz-h megszerzett vagyonok értékesítési spekulációs felárának 98%-át, az olajbiznisz szőke felárát, az okozott költségvetési kárral együtt. Ebben némely MDF-es urak és hölgyek is bepótolhatnak. Kárátalányként ragaszkodom, ahhoz, hogy minden valaha volt aktív, a politikai tevékenységéből brutális magánhasznot csináló politikai csaló és haveri köre pengesse be, mindösszesen, az elmúlt nyolc év költségvetésének legalább 60%-át. Ha ez megvan, akkor beszéljünk a Fideszesekről is.
kamasuka
2010. július 18. 10:20
Azt hiszem Nyakómanóék ezt most elcseszték. Amiről pofázik, az kissé hibás, legalábbis az általuk felsoroltaknál. De ha a Fidesz hoz egy törvényt, hogy a 2003-2010 közötti végkielégítésekre visszamenőleg fizessenek vissza dolgokat, akkor bizony nagy szarban lesznek a szocik és még tovább borul majd a biller.
kalandféreg
2010. július 18. 09:18
Zseniális :o))) Katona a két úr 2004-es (!!!) biróság által megitélt összegén rugózik (végkielégités, mi te hazug köcsög?) Tehát a törvény életvelépése előtt egy 6 évvel ezelőtti ügyön, ami ráadásul nem is releváns. Tudjátok mit? Legyen! Benne vagyunk! Fizettessék vissza velük a 2 milla fölötti részt (majd összedobjuk nekik). De akkor 2004-ig visszamenőleg fizessen az összes rühös szoci káder is, aki 2 milla fölött kapott tanácsadói szerződést, végkielégitést, miegymást! Minnyá nem lenne gond, hogy honnan zárolják OV-ék a profi költségvetés apróbb hiányosságait
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!