Hisz a chemtrailben Pataky Attila

2015. november 19. 13:10

Az Index kamucikke miatt hisz a chemtrail nevű összeesküvés-elméletben Pataky Attila, aki állítja: ismeri a cikkben nyilatkozó pilótát, aki egyébként nem is létezik.

2015. november 19. 13:10

Az elmúlt években egy nagyon érdekes jelenségre lehetett felfigyelni, akiket érdekelt: ha felnézett az ember az égre, egyre többször lehetett észrevenni azt, hogy repülők jelennek meg, hosszú fehér csíkokat húznak” – írta le a sok összeesküvéselmélet-hívő által vallott chemtrail-jelenséget az Edda énekese, az UFO-hívő Pataky Attila a TV2 Mokka című műsorának. Pataky bizonyítékként egy német és egy magyar pilóta beszámolóira hivatkozott, utóbbit részletezte is, majd elárulta: ő egyébként ismeri a pilótát.

A probléma az, hogy ez a bizonyos magyar pilóta nem létezik. Az Index tavaly augusztusban tartott konteó-napot, akkor készült el egy kamuinterjú egy nem létező pilótával, ahol a férfi „beismerte”, hogy évek óta embereket mérgeznek a chemtraillel. Erre a tényre a műsorvezetők sem hívták fel a figyelmet, bár az Index csak nagyjából negyvenezer megosztás után írta bele a cikkbe, hogy viccről van szó.

Szeretném visszakapni a kék eget. A kék eget kérem vissza. Ennyi” – tette össze a kezét Pataky Attila.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Blasio23
2015. november 20. 17:31
Hisz a fideszben a chamtrailben, meg az ufókban. Szerencsétlen :)
Je suis László Petra
2015. november 20. 00:01
garbolci tehénszar "miközben Lakodlmas by Pataky Attilát hozzák-viszik?" A lakodalmast az az mszp-s haverod, a Lajcsi húzza a Markó utcában Lagzi Lajcsi komolyan vette hoghy MINDEN úrát vissza kell állítani A műltkori Vasárnapon
Je suis László Petra
2015. november 19. 23:59
Többeknek feltűnt, hogy némely chemtrail-es (tehát nem szétoszló) kondenzcsíkokat húzó gépek NEM láthatók a flightradar-on Ki kellene próbélni Ha valaki lát egy gyanús gépet, megnézni az időt meg a körülbelüli pozíciót aztán a flightradar-t Ha mégsincs rajta a gép, már az maga a bizonyíték
Je suis László Petra
2015. november 19. 23:56
Vannak kondenzcsíkok. Azokkal semmi baj nincs, így van. De vannak vegyi Chemtrail csíkok, melyek kimondottan egészségromboló hatásúak. Ez még inkább tény és aggasztó tény ! Aki nem hajlandó ezt tudomásul venni, azzal már én nem is szoktam vitatkozni, hiszen a tipikus korlátolt gondolkodással napi szinten harcot vívni ostobaság. Azokra kell koncentrálni, akik képesek már felfogni, hogy óriási, nemzetektől és sokszor kormányoktól is független folyamatok zajlanak a fejünk felett. Legyen szó a fent említett szándékos mérgezésről, az oltásokban lévő immunrendszer-gyengítő vegyszerekről vagy az embereket gazdaságilag is életképtelenné tévő rabszolga-rendszerről. Minden a terv szerint zajlik, amit könnyű megérteni, ha ismered a tervet. Elfogadni nehéz, mert mi emberi aggyal és rövid távon, saját kis életünkben gondolkodunk..... Ők viszont nem .....Szép Új Világ.....rend..... Megj A mostani migránsügy után csak egy elmebeteg kérdőjelezi meg azt hogy minden egy régi Terv szerint halad
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!