Vona: Készülnünk kell a kormányzásra

2015. augusztus 12. 10:51

A Jobbik pártelnöke szerint a pártnak meg kell változnia a kormányzáshoz: oda kell figyelniük arra, hogy mit mondanak és hogyan.

2015. augusztus 12. 10:51

Vona Gábor szerint felnőttkorba ért a Jobbik: az ellenzékiség felelőtlenségét a kormányzásra való felkészülésnek kell felváltania. A Jobbik pártelnöke szerint a néppártosodás szükséges lépés: azt szeretné, hogyha akkor kerülnének kormányra, mikor már elég felkészültek, és „nem ártanak a hazának”.

Vona elmondta, hogy nincs mögöttük „nemzetközi hatalom, gazdasági háttérerő”, csak az igazságuk. Arra számít, hogy két tűz közé fognak szorulni, ezért úgy gondolja, óvatosnak kell lenniük: oda kell figyelniük arra, hogy mit mondanak és hogyan. A pártelnök szerint nem kell mindig radikálisnak lenni, vannak olyan kérdések, ahol mérsékelt megoldások szükségesek.

Az EMI-táborban tartott előadásról az N1TV közölt felvételt.

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 14. 08:19
Gusztáv11 [Hozzászóló kiszűrése] 2015. augusztus 14. 03:38 @A bevándorlás megszállás Ismerd meg diktátorod!! Egyeskének az a rögeszméje, hogy ő egyenlő a magyar nemzettel. Amikor a kormányát kritizálják, azt vizionálja, hogy a magyar embereket bántják. Úriási komment Saját kútfő vagy idézted valahonnan?
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 14. 00:56
Hallgass az eszedre, ne szavazz a betegre | Facebook Hallgass az eszedre, ne szavazz a betegre. 13,309 likes · 2,468 Követeljük Orbán Viktor elmeszakorvosi vizsgálatát! http://facebook.com/szavazz.okosan
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 14. 00:53
F@szkutya Vigyora http://Je suis Csemer Boglárka [ 2015. augusztus 13. 12:35 @katus Nos, az V. kerületi, 300 ezerért vett LUXUSLAKÁSÁT orbán már rég eladta. 60 Millióért Most a Cinege utcában laki és mészáros az egyik - a LEGKISSEBB - 8 miléliárdos STRÓMANJA eZ VISZONT BIZTOS FORRÁSBÓL VAN, MESZERLÖVÉSZ
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 14. 00:39
allen "Nemzeti liberális vagyok, ha van ilyen kategória, ha nincs akkor most már legyen." Nem lehet Egy büdös liberális SOSEM lehet nemzeti CSAKIS NEMZETELLENES!!! Mivel volt jó pár vállalható kommented, ezért kapsz egy esélyt Barrikád!!!!!!!!!!! Dötsd el, melyik oldalon állsz!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!