Tapiruhás sámántánccal a melegházasság ellen?

2015. augusztus 16. 17:24

Szárnyakkal csapdosó, botladozó férfi tapiruhában. A melegházasság ellen. Ki érti ezt?

2015. augusztus 16. 17:24

Az Alliance Vita nevű szervezet melegházasság-ellenes akciója láttán nehéz helyzetbe kerül a videó megtekintője. Szárnyakkal csapdosó, botladozó férfi tapiruhában? Lehet, hogy akkor már inkább egy ABBA-t éneklő, kiglancolt transzvesztita. Ha jó a hangja persze.

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. augusztus 17. 09:25
Hát, ez nincs olyan randa mint egy seggbe dugott pávatoll!
atila68
2015. augusztus 17. 08:33
Olyan szó, hogy melegházasság nincs, mert értelmetlen.
Amondó
2015. augusztus 17. 01:26
Éljen a homofóbia! Ott tartunk, hogy aki szerint a "család" 1 férfi + 1 nő közössége, (mely jó esetben még gyerekek sorával gyarapszik), az ma szélsőségesnek minősül, de lassan már a "család" intézményére is feudálfasiszta csökevényként tekintenek a haladó gondolkodású ililliberálisok. A homofóbia már a legsúlyosabb vádak közé tartozik, akit ezzel gyanúsítanak, az lélekszakadva elhatárolódik saját magától. A legősibb időktől számított történelem folyamán az emberek mindenféle hajmeresztő szokást kipróbáltak, de ezek többnyire kikoptak, viszont néhány (pl. szexuális, táplálkozási, nevelési, közösségszervezési, tisztálkodási) módozat a fennmaradt sokféle kultúra mindegyikére jellemző. Miért? Gondolhatják egyesek, hogy étkezéskor egy kanál ürüléket is tesznek tányérjukra. Miért ne? Liberális szemmel ebben semmi kivetnivaló nincsen, lehetnek olyanok, akiknek ez örömet okoz. Csakhogy az ilyen szokás követői mindenféle fertőzésben hamar kimúlnak. Ellenben akiknél undort kelt a rítus, azok továbbörökítik génjeiket és várhatóan az utódjaikban is undort kelt az említett szokás. A vérfertőzésre is ráfogható, hogy magánügy, miért ne vonzódhatna valaki a testvérei, nagyszülei, gyermekei iránt? Csakhogy korcs utódok jönnek létre és az ilyen szokást követő közösségek elenyésznek. Viszont akiben ez viszolygást kelt és távolabbi kapcsolatot keres, az életképes utódoknak adja át génjeit és az utódok általában ezt a viszolygást is örökölni fogják. Hasonlóképpen az azonos neműek iránt szerelemre lobbanók is hátrányban vannak a génjeik továbbörökítésében, de akik az ilyesmitől hányingert kapnak és az ellenkező nemet kedvelik, azoknak (reméljük) lesznk utódaik, akik várhatóan mind a vonzalom irányát, mind a hányingert is öröklik. Tehát pusztán azért, mert megszülettünk, azaz felmenőink az ellenkező nemhez vonzódtak és a saját nemük iránt vonzódóak láttán (ha egyáltalán láttak ilyeneket) hányingert kaptak, nekünk is jogunk van a hányingerhez, azaz jogunk van homofóbnak lenni.
terembura
2015. augusztus 17. 01:02
Milyen férfiasan őszül ez a Szíjártó Peti, a tapadós ruha is jól áll neki, de azért lenne fontosabb dolga is ennél szerintem:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!