Újabb 450 menekült sodródott az olaszokhoz

2015. január 02. 15:24

Magára hagytak a csempészek egy teherhajót az olasz tengerpartnál, amin 450, többségében szír menekült utazott. A hajót bevontatták a kikötőbe.

2015. január 02. 15:24

Az olasz haditengerészet újabb menekültekkel zsúfolt teherhajó felett vette át az irányítást. A partiőrség hat tagja helikopterről ereszkedett le az Ezadeen nevű hajó fedélzetére, amely Sierra Leone-i zászlóval hajózott. A hajó, amin összesen 450 menekült tartózkodott, Törökországban vehette fel a menekülteket, akiknek többsége szíriai állampolgárságú. Az Ezadeen ezután Görögország érintésével, legénység nélkül közeledett a dél-itáliai partokhoz.

A hajóban elfogyott az üzemanyag, ezért be kellett vontatni a dél-olaszországi Gallipolli kikötőjébe. December 31-én az olasz haditengerészet egy 700 menekültet szállító teherhajó felett vette át az irányítást, miután a csempészek magára hagyta a hajót.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eisenberger Benjámin
2015. január 03. 23:25
Tömegesen menekülnek Szíriából? Amely 2003, az iraki konfliktus kirobbantása előtt A Közel-kelet legstabilabb országa volt, a már említett Irakkal valamint Jordániával együtt? Ki okozta mindezt? EURÓPA NÉPEI, ÉBREDJETEK FEL!!!
Zoli atya
2015. január 03. 00:25
Azt is jó lenne megtudni, miért nem mennek IZRAELBE? Vajon a biboldók tudják az okosságot?? :-))))
Zoli atya
2015. január 03. 00:17
Vissza kell gyarmatosítani Afrikát. A nigger hülye mindenhez, saját népét gyilkolássza halomra a sok diktátor... Dél-Afrika lepusztulva, Zimbabwe egy hülye diktátor, Mugabe uralma alatt, hadd ne soroljam. Vissza a Fehér Embert, a negro meg tegye a dolgát. A disznónak hiába adok evőeszközt, moslékot tud csak zabálni.
Csigorin
2015. január 02. 20:24
Mi a fasznak kimenteni oket? Telepiteni kene arrafele egy jo nepes capaallomanyt inkabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!