Kósa Lajos pozitívan szeretett volna válaszolni

2014. január 06. 21:08

Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni? – kérdezte Kósa Lajos az RTL Klub riporterétől, aki arra volt kíváncsi, hogy miért pont most indult egyeztetés a klinikával a debreceni anyatejgyűjtő állomás újranyitásról, miután azt pár napja bezárták?

2014. január 06. 21:08

A debreceni anyatejgyűjtő állomás 2014. január 1-jén megszűnt, ám mivel az édesanyák petíciót indítottak az interneten a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomásának felszámolása miatt, ezért újra kinyitott. A hírt Kósa Lajos debreceni polgármester jelentette be egy sajtótájékoztatón. Mikor az RTL riportere azt tudakolta Kósától, miért azután indult az egyeztetés a klinikával az újranyitásról, miután bezárt az anyatejgyűjtő állomás, a fideszes politikus kisétált a képből és azt kérdezte a riportertől: „Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni? Az fog történni, hogy én nem erre a kérdésre válaszolok egyáltalán. De azt nekem szabad. Ön azt kérdez, amit akar, én meg arra válaszolok, amire akarok.(A felvételen 1:47-től látható ez a rész.)

A pozitív dolog az, hogy mostantól több pénzt adnak egy liter anyatejért, mint eddig.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptiszai
2014. június 15. 07:37
Simon L. állattól egy idézet: “az RTL azért tiltakozik, mert most már Magyarországon is kell adót fizetnie.” Tavaly például 8,9 milliárd forintot. A reklámadó pedig nem adózatlan jövedelmet sarcol, hanem olyat, ami után áfát és nyereségadót is fizetnek a médiavállalkozások – vagyis kimondottan büntetőjellegű különadóról van szó, ha eddig valaki félreértette volna a szándékot. Persze ezt már nem L. Simon mondta, hanem én. Ezeket a fideszeseket látnám felhúzva lámpavason tapsolnék. Pofátlanul lenyúlnak amit tudnak és pofáznak! Fideszes cégek milliárdos jutalékot vesznek ki a cégükből és ennek ellenére ennyire gerinctelen állatok. FORRADALOM PÁRTI LETTEM kb. 2012 óta!
kukagyerek
2014. január 07. 10:39
Kósa majd erre sem tud válaszolni: Állami tulajdonú területen vadászgattak Lázárék, állítólag 913 fácán került terítékre További részletek: http://kuruc.info/r/6/122376/#ixzz2phhTMNcE AKI NEM TUD 913 FÁCÁNT LELŐNI, AZ ANNYIT IS ÉR!!!
Anti Komcsi
2014. január 07. 10:26
Kevés olyan sikeres és népszerű politikus van mint Kósa. Debrecennel csodákat művelt. Az RTL -t pedig csak egy bizonyos IQ szint alatt szokás nézni... Ennyi!
DezInf
2014. január 07. 10:11
Eljön még az az idő amikor a PÁRT fogja kijelölni, hogy ki lehet riporter, a PÁRT fogja megmondani mit is kérdezhetnek az arra érdemesnek nyílvánítottak. A válaszokat megkapják majd előre írásban, ahhoz kell majd igazítani a kérdéseket :))) Itt már gyülekezik is jónéhány jövendőbeli PÁRT által kinevezendő riporter ....... a mandi az előszoba az érvényesülésükhöz :))) A startpisztoly már eldördült .... remélem nem sebesült meg senki .... csak úgy véletlenül ... a kételkedők közül ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!