This is not Photoshop, he is real!

2013. november 04. 08:21

Nicky Tučková otthoni interjúja Karel Schwarzenberggel, korábbi cseh elnökjelölttel, a TOP 09 vezetőjével.

2013. november 04. 08:21

A Nicky Home Show első részéből kiderül, milyen egy tökéletes közéleti interjú.

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
maretz
2013. november 04. 11:43
Én kb. a bemutatkozást bírtam, aztán utána ki kellett nyomnom. Szerencsétlen Schwarzenberg, azt gyanítom, hogy valamelyik programfelelőse/titkárnője csúnyán ki lesz ezért rúgva...
KannibálTatárÚr
2013. november 04. 11:10
Két részt értettem az egészből. Amikor a "riporter" teát kért magának az anyjától, meg amikor magazin helyett časopis-t mondott. Tipikus szőke nő. Azokat a szemforgatésokat mintha már láttam volna valahol. Úgy látszik, zsurnalisztikán tanítják. Még elénekelhette volna Schwarzenbergnek, hogy "Én mellettem elaludni nem lehet". (Schwarzenberg alszik mindenhol - most csoda történt, nem aludt el).
Atisz
2013. november 04. 10:05
Nos ugye itt egyértelműnek kéne lennie, hogy paródiáról és viccről van szó, de sajnos van egy olyan rossz érzésem, hogy ez azért egy kicsit komolynak lett szánva :/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!