Állatszeretet fesztivál az állatkertben

2013. október 03. 09:10

Az október 4-ei Állatok világnapja alkalmából egész hetes programsorozattal várja a kicsiket és a nagyokat a Fővárosi Állat- és Növénykert.

2013. október 03. 09:10

A Fővárosi Állat- és Növénykertben egész hetes rendezvénysorozattal igyekeznek az állatok szeretetére nevelni a kicsiket. Az „Állatszeretet fesztivált” az állatok világnapja alkalmából rendezi meg az állatkert; ennek keretében játékos, és szórakoztató programokkal várják a vendégeket, akik sok minden újat is megtanulhatnak eközben az állatokról és a környezetről egyaránt. A cél az, hogy megmutassák, miként lehetne jobban vigyázni az állatokra és a környezetre egyaránt. „Egyfajta szemléletformálásról szól ez a rendezvény” – mondta el Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője. A belépés 14 éves korig ingyenes.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!