Gyarapodásért táncolt sámán a Parlamentben

2012. március 25. 10:20

Az ország erősödéséért végzett szertartást Ojun Adigzsi See-Oglu tuva sámán a magyar korona körül a Parlamentben.

2012. március 25. 10:20

Egy tuva sámán járt tisztító, tiszteletadó táncot a Szent Korona előtt, a Parlamentben. Ojun Adigzsi See-Oglu – akinek összes felmenője sámán volt – a magyar nemzet gyarapodásáért, az ország erősödéséért végzett szertartást.

Összesen 303 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lepergett
2012. április 04. 18:06
Talán olvasta valaki a krónikáinkat. Ezek szerint a magyarok hun eredetűek. Gondolom az öreg hun sámán hallotta, hogy a rokonaik ilyen messze jutottak és tiszteletét tette nálunk. Még egy rituális sámán táncra is futotta a Korona előtt. Szerintem a távoli rokon tiszteletét nem kellene kiröhögni. Meg lehet mosolyogni, de ezt a kis 350 000-es népet nem kellene kiröhögni, mert látjuk, hogy például nem tudnak bekapcsolni egy számítógépet. Mindenki azzal főz, amilye van. A sámán táncot mutatott be és énekelt. Ezzel nem bántani akart. Szerintem jobban tesszük, ha értékeljük a jóindulatát.
Secnir
2012. március 26. 10:51
hátbazmeg először nem hittem el. másodszorra azt mondom, megérett az ország vezetése arra, hogy felüljön egy nemretúr mongol járatra.
kérdés
2012. március 26. 01:19
Jó éjszakát Mindenkinek!
zsoszta
2012. március 25. 23:20
No meg elképzeltem azt, hogy mondjuk ha a Gyurcsány odavitt volna egy ilyen mukit műsort adni, akkor másnap mekkora hirig lett volna a jobber sajtóban, hogy megszentségtelenítették a koronát és hogy mekkora kereszténységellenes tett ez, sőt keresztényüldözés van. Most meg meg se mukkant még az ájtatosfejű álkeresztény SemjénZsóti se!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!