Varga: Hátul küldték ki az embereket

2012. január 03. 09:24

Varga Mihály az Indexnek elmondta, azért távozott mindenki hátul az Operából, mert ott engedték ki az embereket.

2012. január 03. 09:24

Az Operaházól távozó vendégeket kapott el az Index stábja hétfő este. Bácskai János IX. kerületi polgármester elmondta, jobban szeret feleségével kettesben sétálni, mint rendőrök társaságában. Szerinte megható és ünnepélyes volt a rendezvény, benn pedig többen voltak, mint kinn. A Miniszterelnökséget vezető Varga Mihály azt mondta, emelkedett, ünnepi hangulat volt, a főbejáratot pedig bezárták, így hátul távozott mindenki, ott küldték ki az embereket. Az államtitkár nem hallotta odabenn a tömeget, de ezen nagyothallóként nem csodálkozott. Duray Miklós felvidéki politikus szerint tízmillió ember nem örülhet mindennek együtt, Nemcsák Károly színművész nem nyilatkozott az Indexnek.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2012. január 03. 20:06
Aki annak a rezsimnek a bukott képviselőivel hajlandó együtt tüntetni, akiknek köszönhetően ma Magyarország ilyen rossz helyzetben van, az vagy idióta, vagy cinkos.....
OrangeOrder
2012. január 03. 16:27
Nem értem, miért gondolja azt (nagyvonalúan) 100 ezer újlipótvárosi MSZP-SZDSZ-es, hogy majd ők fognak diktálni. Inkább örülnétek, hogy tüntethettetek békében, vagy kicsit szerettetek volna ugye mártírrá válni?
magnamater
2012. január 03. 16:11
Hazug politikusnak csak neve valódi,/mért mondja többesben, nyilván "hatökör" a minta/ - operában volt az ország színe-java, a szemét meg véletlen a főbejáratba..
gereb6
2012. január 03. 15:51
Nem gyávaság volt hanem ez: MILYEN JÓ LENNE NEM ÜTNI VISSZA Mikor nagyokat ütnek rajtunk, Milyen jó lenne nem ütni vissza Se kézzel, se szóval, Világitni a napvilággal, Elaltatni az éjszakával, Szólni a gyávaság szavával, De sose ütni vissza. Lelkeimmel pörölnöm kéne S élvén is vagyok most a béke. Kristály patakvíz folydogál Gyémántos medrü ereimben. Szelid fényesség az ingem És béke, béke mindenütt, Pedig csak én élek vele!... Fölemelnek a napsugarak, Isten megcsókolja minden arcom És nagy, rakott szekerek indulnak belőlem A pusztaság fele. 1924. júl. 10. Ti meg játszatok demokráciásdit a demokráciában
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!