Ugye emlékezünk még: „Minek ekkora stadion?”

2023. június 20. 21:57

Nos, a Puskás Aréna pedig ezúttal is megtelt.

2023. június 20. 21:57
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Ugye emlékezünk még: »Minek ekkora stadion?«

Nos, ma egy világverőnek távolról sem nevezhető csapattal játszunk, a Puskás Aréna pedig – ezúttal is – megtelt...

S ahogy az nálunk lenni szokott: meghallgattuk az ellenfél himnuszát és megtapsoltuk.

Hajrá, Magyarország!”

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. június 22. 16:29
Majd felébredsz hazug Szargyártó kutya! Ja, nem!!!!!!!!
syphax
2023. június 22. 08:48
"..Matyi86420"!!! AKI ILYEN TENGERNYI SOKAT(!!!) BESZÉL, ANNAK BIZTOSAN NINCS(!!!) IGAZA! MONDTA KIVÁLÓ MATEKTANÁROM ANNO...."A SOKBESZÉDŰ EMBEREK AZT HISZIK: DUMÁVAL BETÖLTHETIK KÓROS IGAZSÁGHIÁNYUK TÁTONGÓAN ÜRES ÜREGEIT." SOKBESZÉDŰ EMBER = FEKETE LYUK.
Matyi86420
2023. június 22. 08:02
Gratulálunk fiainknak. Nagyszerű csapatot varázsolt a tiszteletbeli magyar Rossi kapitány. Aki nem csak kiváló edző, hanem kitűnő pedagógus is. Csapattá gyúrta az egyéni teljesítményeket. Sallait nagyszerűen építi fel sérülése után. Sallai kiváló játékos, nagyszerű rugótechnikájával sok hasznos gólt szerzett nekünk. Csak így tovább. Simán meg lehet az első hely, csak a továbbiakban is koncentráltnak kell lenni és egyetlen ellenfelet sem szabad lenézni! Köszönjük mester, Rossi kapitány! Természetesen szükség van világszintű stadionokra, ahogy például a mezőgazdaságban is hatékony, korszerű eszközökre. Hogy mit közvetítenek saját választóik megtévesztésére a bolsik, libernyákok, annak nincs jelentősége. Súlytalanok, ellenérdekelt pártocskák küzdenek térfelükön is. Vagy száz évig a hatalom közelében sem kerülhetnek.
Matyi86420
2023. június 22. 07:49
Matyi86420 2023. június 22. 6:19 121 @tervezo Mocskos szájú, félbites, seggnyaló birka, pöcs, barom. Minden szó, minden karakter valós. A leszbikus, elvált, minden szakmai, erkölcsi mértéket alul teljesító, az MBVK, a végrehajtók lopott pénzeit az igazságügyi minisztériumba csatornázó Varga Juditnak a börtönbe a helye. Altatják, átverik a magyar embereket a z értelmiség aélja, a bölcsész, korrupt jogvégzettek. Szakmájukhoz tartozna, hogy az EU-s pénzek érkezzenek, de azt is alul teljesítették. Mint Alpok alján született mindig konzervatív voltam, vagyok, leszek, de nem birka, nem droid. Az Andersen meséket nem veszem be. Saját fizetésük az egekbe tornászták azonnali hatállyal, míg a pedagógusok gyalázatos fizetését majd akkor emelik, ha az EU azt finanszírozza, TÖBB LÉPÉSBEN, ahogy az orvosokét is. Sajátjuk persze azonnali hatállyal havi több millióra. Helytelen értékeket hirdetnek, mint Lázár, hogy mindenki annyit ér amennyije van. Parragh szerint nem egyetemistákra, hanem ipari tanulókra van szükség. Persze csemetéik a legjobb külföldi egyetemekre járatják. A nyugdíjrendszert 2013-bn eltorzították, éheznek a magyar emberek a gyalázatos minimál bérek, az infláció következtében. Orbán Magyarországot Albánia szintjére süllyesztette. A családi pótlék maga a gyalázat. Nincs teljesítmény, jogvégzettektől nem is várható. Csere kell a konzervatív oldalon, Parlamentbe. Kreatív mérnökökre, közgazdászokra van szükség azonnal. A magyar embereknek tudatosnak és nem birkának kell lenniük, ha normális módon szeretnének élni. Ebben nem lehet megalkudni. Sajnos a magyar ember tűri, hogy elnyomják, kifosszák, meglopják, megalázzák. Nem kellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!