Európa elrablása

2023. június 21. 09:12

Szerencsére ez csak Verhofstadt úr csökött agyában létezik.

2023. június 21. 09:12
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Ötvenmilliárd euró. Ennyit szánna lapértesülés szerint Brüsszel az ukrán ellentámadás támogatására. Ez csaknem a fele hazánk éves költségvetési főösszegének. Magyarország az Európai Unió tagja, Ukrajna viszont nem. Érdemes ezt ezen a ponton leszögezni, mielőtt olyan látszat keletkezne, hogy pont fordítva van. Miként azt Verhofstadt úr lázálmában már a képünkbe fröcsögte, vagyis amikor arról hőbörgött, hogy a magyarokat azonnal ki kell hajítani, az ukránokat pedig föl kell venni a közösségbe. Ám szerencsére ez a verzió még csak az ő csökött agyában létezik.

Az Európai Bizottság az Ukrajnának szánt korábbi pénzügyi csomagokkal ellentétben a jelenlegit a tagállamok hozzájárulásaiból finanszírozná, vagyis nem a piacokról vennének fel hitelt, hanem pótbefizetésekre köteleznének mindenkit. Ehhez nyilván módosítani kell a hétéves költségvetést, jó alkalmat teremtve a parlamenti választások előtt a kampányacsarkodásra. 

Jutna tehát az ötvenmilliárdos kötelezettségből a magyar adófizetőkre is. 

Azokra az adófizetőkre, akik hosszas huzavona, osztódással szaporodó feltételek, mérföldkövek, szupermérföldkövek teljesítése, vertikális és horizontális procedúrák megalázó folyamatai után sem jutottak egyetlen fillérhez sem az őket megillető forrásokból. Fizethetnek azok a magyarok is, akiknek el kell viselniük azt a pökhendi cinizmust, hogy egyenként vizsgálva a konkrétumokat a jogállamiság, a demokrácia és a korrupció állásáról nincs velük semmi baj, de a globalista hungarofób baloldali elit szerint az összkép mégis lehangoló és elgondolkodtató. Óhatatlanul felmerül az emberben a kérdés: csak nem elköltötték ukrajnai játékaikra a pénzünket?”

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Matyi86420
2023. június 22. 07:42
Matyi86420 2023. június 22. 6:19 121 @tervezo Mocskos szájú, félbites, seggnyaló birka, pöcs, barom. Minden szó, minden karakter valós. A leszbikus, elvált, minden szakmai, erkölcsi mértéket alul teljesító, az MBVK, a végrehajtók lopott pénzeit az igazságügyi minisztériumba csatornázó Varga Juditnak a börtönbe a helye. Altatják, átverik a magyar embereket a z értelmiség aélja, a bölcsész, korrupt jogvégzettek. Szakmájukhoz tartozna, hogy az EU-s pénzek érkezzenek, de azt is alul teljesítették. Mint Alpok alján született mindig konzervatív voltam, vagyok, leszek, de nem birka, nem droid. Az Andersen meséket nem veszem be. Saját fizetésük az egekbe tornászták azonnali hatállyal, míg a pedagógusok gyalázatos fizetését majd akkor emelik, ha az EU azt finanszírozza, TÖBB LÉPÉSBEN, ahogy az orvosokét is. Sajátjuk persze azonnali hatállyal havi több millióra. Helytelen értékeket hirdetnek, mint Lázár, hogy mindenki annyit ér amennyije van. Parragh szerint nem egyetemistákra, hanem ipari tanulókra van szükség. Persze csemetéik a legjobb külföldi egyetemekre járatják. A nyugdíjrendszert 2013-bn eltorzították, éheznek a magyar emberek a gyalázatos minimál bérek, az infláció következtében. Orbán Magyarországot Albánia szintjére süllyesztette. A családi pótlék maga a gyalázat. Nincs teljesítmény, jogvégzettektől nem is várható. Csere kell a konzervatív oldalon, Parlamentbe. Kreatív mérnökökre, közgazdászokra van szükség azonnal. A magyar embereknek tudatosnak és nem birkának kell lenniük, ha normális módon szeretnének élni. Ebben nem lehet megalkudni. Sajnos a magyar ember tűri, hogy elnyomják, kifosszák, meglopják, megalázzák. Nem kellene.
Matyi86420
2023. június 22. 07:42
Tisztelt Gajdics Ottó. Talán seperjen itthon, ne kövesse a kormány rossz gyakorlatát. Lenne mit tenni. Hol is van a Pesti Srácok műsora, csapata? Tisztelt Gajdics Ottó pártkatona, kettős mércés barika.. Ön bort iszik és vizet prédikál. Az Ön teljesítménye miatt van Józsefvárosnak ellenzéki, libernyák, Momentumos, beteg, agyhalott, ex. Klubrádiós polgármestere. Megérthetné Orbán, hogy ott nem rug többé labdába sem Ön sem pincsije, akit betoltak magas vezető pozícióba. Ezt a kormányt jellemzi a pozíciók megszerzése minden képzettség, alkalmasság nélkül. Ezért nem működik az ország. Aktatologatás folyik, formai az igazságszolgáltatás, a közigazgatás, az ügyészség, bíróság. Olvassa sokszor a valós nép hangját Magyarország egyik legképzettebb kutatójától hitelesen! Gyalázat, hogy még mindig szabadlábon van a leszbikus, semmihez nem értő, képzetlen, végtelenül buta, MBVK korrupciós ügyekben elhíresült 2-es számú. Prostituálta az igazságügyi minisztériumot, nincs igazságszolgáltatás, közreműködött, közreműködik a magyar emberek meglopásában, ingatlanjaik ellopásában. Orbán ezért vette maga mellé, hogy a végrehajtók, az MBVK kénye kedvére lophasson. Ezért kellett Trócsányit eltávolítani az igazságügyi miniszteri posztból. Így Orbán a feleségverő agresszor azt csinál amit akar. Félrevezetheti a magyar embereket, a pedagógusokat, a nyugdíjasokat. Sikerült elérnie, hogy Magyarország Albánia szintjére csökken. Alkalmatlanságából eredő gondokat külső körülményekre tereli, háborús konfliktus, rezsiárak, soha nem saját portája előtt söpör. Melyik magyar ember gondolhatja komolyan, hogy 1 magolós jogvégzett, bölcsész, amikor a jogi diploma a diplomák alja. A Parlament pedig tele jogvégzetekkel. Az Magyarország legnagyobb problémája. A Parlamentbe szakemberek, mérnökök, közgazdászok kellenek, akik értenek a gazdasághoz. Akik nem az EU pénzek után ígérgetik a gyalázatos pedagógus bérek és a nyugdíjak helyrerakását. Szemfényvesztés az egész és ennek a magyar emberek az áldozatai. A Parlamentben ülők fizetésük azonnali hatállyal havi több millióra emelté a magyar emberek jóváhagyása nélkül. Közben Magyarország a többmilliós koldus, éhező országa lett. A nyugdíjrendszer, melyet 2013-ban vezettek be 1 fércmű, 1 selejt. Jogvégzetthez méltó. Teljes újragondolása szükséges. A minimül nyugdíj nem lehet 300 ezer forintnál kevesebb.
Házam Hazája
2023. június 21. 23:07
Black Out.
Palatin
2023. június 21. 16:18
Verhofstadtnál a látszat és a valóság fedi egymást. Ö pontosan olyan idióta, mint amilyennek látszik. Nem úgy mint pl. Gyurcsány, aki rossz kinézete ellenére is egy Adonisznak tünik, ha a külsejét összehasonlítjuk a szellemi és morális alkatával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!