Összkép és csalódás

2023. május 23. 06:09

Azt állítja magáról ez a zöldember, hogy ő egy korrupció ellen küzdő politikus, akinek a mai magyar kormány a természetes ellenfele.

2023. május 23. 06:09
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Újszerű nyomásgyakorlás módozatait keresgéli Daniel Freund német zöldpolitikus, mert szerinte az eddigiek nem elég hatékonyak a magyar kormánnyal szemben. Tehát az olyan bevett uniós aljasságok, mint a szerződések és megállapodások alapján minden tagállamnak jogszerűen járó források elvonása, a szuverenitás folyamatos nyirbálása az említett szerződések és megállapodások semmibevételével és átírásával, a kifejezetten tagállami hatáskörbe tartozó kérdésekben megnyilvánuló szemérmetlen politikai zsarolás, a jogi köntösbe bújtatott ideológiai támadás és a nyilvánvaló hazugságokkal elkövetett megalapozatlan vádaskodás nem hozza a várt eredményt, a nemzeti kormány csak nem akar megbukni.

Azt állítja magáról ez a zöldember, hogy ő egy korrupció ellen küzdő politikus, akinek a mai magyar kormány a természetes ellenfele, ennyi az ő személyes ambíciója. Megnyugodhat, nem is gondoltunk róla többet. Persze nevezhette volna magát ellenségnek is, akkor bátrabbnak tűnne, bár hitelesebbnek akkor sem. Abból az Európai Parlamentből játszani a korrupcióellenes szuperhőst, ahol az évszázad megvesztegetési botrányát épp most próbálják a szőnyeg alá söpörni, még akkor is szánalmas lenne, ha nem Cseh Katalinnal tenné. Így viszont egyenesen röhejesnek tűnik.

Mit jelentenek ennek az embernek a szájából azok a szavak, hogy érzékelt ugyan némi fejlődést hazánkban, az összkép mégis csalódást keltő és kijózanító volt? Már bocsánat, de nem ártana megfontolni Deutsch Tamás valóban kijózanító szavait, miszerint az Európai Parlament nem felettes szerve a magyar kormánynak, így aztán nem oszt, nem szoroz, hogy mit hord össze a nyomásgyakorlás érdekében egy képviselő.”

Nyitókép: Daniel Freund Twitter-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. május 23. 12:05
Vadházy nagy pofával: "Orbán csak lófaxt csinált." Majd egészen halkan: "De meg kell mondani, sajnos még az is remekül sikerült neki." Hadházy, te veretes, szarházi idióta. Hadházy parlamenti bebocsátása csak Kövér úr ápolásra szoruló pácienseinek számát és az ellenzéki lumpokra kidobott pénz mennyiségét növeli. Hadházy tegye azt, amire kiképezték, ivartalanítsa a kandúrokat, ahhoz legalább ért. Ö ebben profi, még csödöröket is tud kasztrálni. Söt mi több, Hadházy még a saját képviselöi mandátumát is ki tudja herélni. Otthon a padlása tele van lovak nemi szerveivel, néha behoz egyet-egyet a parlamentbe is, ahol örá semmi szükség, Hadházy transzparenseit legalább vissza lehet forgatnia az alapanyaggazdálkodásba, de ö maga végleges selejt. Óda az ivartalanító Vadházyról, akit még az állatok is utálnak... Lódoktorként nem jutott messzire, Feltehetö, hogy nem volt túl jó híre. A parlamentböl is lóistállót csinált, Gyermetegen, ostobán csak rínyált. Mindenröl csak lófax jut eszébe, Ám kapa való e link tahó kezébe. Gyomok között ö az ugar szépe, Kár, hogy romlott esze és a lépe.
Palatin
2023. május 23. 12:04
Daniel Freund is csak egy gennyes furunkulus az unió alfelén. Babits Mihály, kedvenc költöm ezt írná ma a brüsszeli kígyófészekröl és hazai csatlósairól "Bigott, becstelen brüsszeli bagázs" címmel: Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
CirmoS
2023. május 23. 11:47
Ezt már mind hallottuk! Tudjuk! Ha mégegyszer ide akar jönni bármelyik korrupt Soros csürhe be kell jelenteni, hogy a kormányból senki nem tárgyal velük, jelenlétüket nem veszik figyelembe mivel Brüsszelben rendeszerszintű a korrupció! Ennyi! Semmi keresnivalójuk itt ilyen korrupt senkiknek! A fertő hazájukban okoskodjanak és ott ahova kifizették az uniós pénzeket.
NullaSalus
2023. május 23. 11:11
"miszerint az Európai Parlament nem felettes szerve a magyar kormánynak, így aztán nem oszt, nem szoroz, hogy mit hord össze a nyomásgyakorlás érdekében egy képviselő" Ki dönt arról, hogy jön-e a pénz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!