Vágó István harcostársunk itt hagyott minket

2023. április 29. 11:57

Érezte a szükségét annak, hogy tenni kell valamit, és véget érjen egyszer ez a rémálom.

2023. április 29. 11:57
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Döbbenetes a hír, hogy Vágó István harcostársunk itt hagyott minket. Ez a közös fotó február közepén készült, egy tévés műsor kapcsán. Akkor láttam utoljára Pistát. Amikor megjelent a könyvem, meghívott egy kávézásra magukhoz és a kis kávézásból egy fél napos beszélgetés lett, mert mindig voltak új és új témák, amikről annyira jó volt beszélgetni vele. A legizgalmasabb kérdések persze azok voltak, hogy mit kezd egy nyíltan ateista és egy teológus egymással. Nagyon becsültem a kiváncsiságát és a toleranciáját ezekben a témákban, valamint azt, hogy teljesen mentes volt az ateista fundamentalizmustól.

De, amit a leginkább tisztelek benne, hogy képes volt idős kora nyugalmát feladva beleállni a politikába, mert úgy érezte, hogy muszáj tennie valamit a hazájáért. És ebben aktív maradt még élete utolsó napján is, ami egészen váratlanul jött el. Mert érezte a szükségét annak, hogy tenni kell valamit, hogy a dolgok változzanak ebben az országban. És véget érjen egyszer ez a rémálom. Egy igazi demokratát veszítettünk el ismét. Veszteség ő az egész magyar ellenzéknek és a szabad magyar nemzetnek. Tudom, hogy nem hitt benne, de mégis: Isten nyugosztalja!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. április 30. 17:32
Vágó Istvánnak is ELELGE LETT BELŐLED!
Martell 2
2023. április 30. 17:02
Először a buzi haverod, most Vágó, követhetnéd a jó példát, meglátogathatnád a római buzibár vécéjét :)
BoRob1
2023. április 30. 16:07
Nem csodálkozom, vissza a múltba: "Vágó István harcostársunk itt hagyott minket", ezt a szöveget a kommunistáktól tanulta. Hiába, mindenki hisz valamiben, van aki a Marxban, Leninben. Tudjuk hogy a cikk írója is bármit megtesz a komcsik hatalomra kerüléséért, azt remélve hogy majd "valakit" csinálnak belőle. Van egy rossz hírem, a komcsik nem ennyire korrektek.
fsandors
2023. április 30. 15:01
Gyerekkoromban jó fejnek tartottam. Kár volt átnyergelnie a politikára. A gyűlölködés belülről rágja szét az embert. Bár a halála a kora szerint is elfogadható, az utóbbi időben a részéről érezhető politikai gyűlölködés szerintem elvehetett jópár évet az életéből. Nyugodjon békében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!