Együnk lőszert?

2023. április 17. 21:30

Brüsszelben nincs annál fontosabb téma, mint az oroszok elleni szankciók esztelen erőltetése.

2023. április 17. 21:30
null
Kövesdi Károly
Ma7.sk

„Ismét és sokadszor kiderült, hogy az Európai Unió vezetését a tagállamok sorsánál sokkal jobban izgatja a helytállás az ukrán–orosz háborúban.

Brüsszelben nincs annál fontosabb téma, mint az oroszok elleni szankciók esztelen erőltetése, sőt újabban a Kína elleni gazdasági hadüzenet körvonalazódása. Vita csak akörül van, hogy ki mennyi fegyvert adjon a »mi demokráciánkért« is harcoló ukránoknak, legyen-e és hol legyen közös lőszergyártás, de ami a leglényegesebb: a háború a lehető leghosszabb ideig tartson. Egészen Ukrajna teljes győzelméig, amit épeszű ember nem vesz komolyan. Magyarán, gabona helyett együnk lőszert.

A másik tanulság: ha már annyira silány minőségű az ukrán gabona (csirke, tojás stb.), hogy nekünk nem jó, miért lehet jó a »harmadik világ« embermilliói számára?

A szudáni, egyiptomi, lesothói embereknek lehet, hogy erősebb az immunrendszerük, és jobban meg tud birkózni azokkal a gyomirtókkal, amiket mi már nem használhatunk, de azért ez csak arról árulkodik, hogy lenézzük őket. Nekik bármi jó?”

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Török védelmi minisztérium

***

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 18. 15:46
Karcsi,inkább lószart egyél..:)
Igazszó
2023. április 18. 12:12
A nagy hőbörgésben nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a gmo és vegyszerfertőzött, zsizsikes, fuzáriumos szar hohol szemét több éve ömlik be Magyarországra, bármilyen ellenintézkedés nélkül pusztítva a magyarokat és az állataikat is, úgy, hogy a nébih, a nav siket és vak. Nagy pedig a bandájával ehhez asszisztált, mert a pénz ömlött, mint az ukrán mocsok. Szóval rossz az irány nertársak! Nagyot, a területért felelős tehetetlen, károkozó balfaszt és a vétótlan köpcös gecit kellene arról kérdezni, hogy: - miként özönlött be a tranzitárú vizsgálatok nélkül a magyar tárolókban sokmillió tonnányi mennyiségben? - kik az importőrök, szállítók, tárolók, akik ezen a csaláson nagy pénzt csináltak? - mennyi lett feldolgozva és kinél ebből az irdatlan mennyiségű ukrán szemétből és kik azok, akik ezt megtették? - milyen élelmiszer előállítók és kereskedők érintettek az ukrán mocsok eladásában? - ki, kik a felelősök a nav, a nébuh és az állami adminisztráció részéről, hogy ez a brutális csalás sorozat csak most lett felfedve? - miként akadályozzák meg azt, hogy ez a bűncselekémy sorozat a továbbiakban is megtörténhessen, mert egy ólomplomba a vagonon, kamionon erre kevés. No ezen gondolkozzatok nernyikek!
Obsitos Technikus
2023. április 18. 10:06
A brüsszeliek egyenek lószart.
útonjáró
2023. április 18. 09:06
Lőszert, mama!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!