Drága brüsszeli vízfej

2023. március 31. 10:58

Hosszú, kitartó munkával sikerült Kínát és Oroszországot alaposan összeforrasztanotok.

2023. március 31. 10:58
null
Volner János
Facebook

„Egy évre másról sem szól az európai politikai, csak a szankciókról, ennyi idő után már az Európai Unió vezetőinek is kezd leesni, hogy ezt bizony keményen eltolták...

Drága brüsszeli vízfej, hosszú, kitartó munkával sikerült Kínát és Oroszországot alaposan összeforrasztanotok és ezt csak a saját hülyeségeteknek köszönhetitek...”

Nyitókép: Vladimir Astapkovich / SPUTNIK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. március 31. 22:02
Drága Volner úr! :) De régen láttam és nagyon jó, hogy újra hallat magáról! Rendszert kellene ebből csinálnia, mert hiányzik a politikából a józan gondolkodás!
Palatin
2023. március 31. 20:28
Babits Mihály, kedvenc költöm ezt írná ma a brüsszeli kígyófészekröl és hazai csatlósairól: "Bigott, becstelen brüsszeli bagázs" címmel: Bár bolygónk bajai baljóslatúan bokrosodnak, Bölényként bömbölő, bukott bajkeverő betyárok Bírálgatják büszke bajnokunk békés buzgalmát. Bárdolatlan, becstelen blöffölés, bizony barátaim. Balgatag bürócsődörök becsvágya burjánzik, Botozásra, belezésre, boncolásra bujtogatnak. Bizalmat bitorló bennfentesek becsmérelnek, Beteges bárgyúság, bűnös, borgőzös borzadály. Botrányosan bomlasztó, békétlen, botor beszéd, Bujkáló, bugyuta besúgók bókolgatnak beszarin, Burjánzó, bávatag butaság bugyborékol belőlük, Bágyadt bölcsesség borús bűntudattal bódorog. Belföldön bünös barbárok bujtogatnak bugrisokat, Bolsevik baromságokat bégetve bubikat bepaliznak, Bizalmaskodó bohémséggel bókolnak bácsikáknak. Büneitekért Belzebúbnak bugyraiban bünhödjetek.
18.0 fok
2023. március 31. 14:46
susnyás volner megint böfög.
Lauder Stenonis..
2023. március 31. 14:35
Vicces ez a bukott politikus. Főleg, ha megnézzük milyen megállapodásokat kötött Putyin és Hszi Csin-ping. Pl: Memorandum az elmélyült együttműködésről a vásári- és kiállítási tevékenységről Memorandum az elmélyült erdészeti kitermelésről Megállapodás az orosz-kínai televíziós programok közös gyártásáról Abból az összeforrasztásból jó eséllyel az lesz, hogy Oroszország Kína vazallusává fog süllyedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!