Nekem Kiskőrösből csak a beszéd jut, pizzátlanul

2023. március 15. 10:04

Én szerencsétlen.

2023. március 15. 10:04
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Orbán így harangozta be fb oldalán március 15-i kiskőrösi beszédét: »Holnap Kiskőrösön két dolog biztosan lesz. Orbán-beszéd és Orbán-pizza.«

Utóbbiról már lehetett olvasni a sajtóban: narancsszeletek és (árstopos) csirkemell-csíkok vannak rajta. Farhát-csíkok mégsem lehetnek. A Kisorbán-pizza 3530 forint, a Nagyorbán-pizza 3810, az Óriásorbán-pizza 10.330. (Nem azért, de szerintem Kisorbán-pizzát illetlenség venni az áthallások miatt. Lelkesektől az Óriásorbán, kissé mértéktartóbbaktól legalább a Nagyorbán elváratik.)

Hű vitéze, Deák Dániel azonnal kommentelt: »Holnap mi is a pizzázóban kezdünk Kiskőrösön.« (Naná, majd a civil tüntetésen az Andrássy úton.)

Bezzeg én, szerencsétlen. Nekem Kiskőrösből csak a beszéd jut, pizzátlanul. Pedig Jalapeno paprika is lesz rajta.

Nem a beszéden, a pizzán. Már ha jól értem.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anyádcsipája
2023. március 16. 13:49
Hahaha, hihihi, Ildikó néni, olyan viccesnek teccik lenni, de tényleg, már fáj az oldalam a nevetéstől, annyira humorosra sikerült ez az írás. És milyen szerencsés, hogy saját maga cenzúrázhatta, így gyorsan megjelenhetett. Tűpontos írás, ahogy elvtársai, jaj, bocsánat, igazdemokrata barátai szokták jellemezni a hasonlóan mélyszántású írásokat. Jut erről eszembe, itt a tavasz, nem tetszene elmenni a földekre kicsit dolgozni? Hogy talán egyszer ebben a büdös életben, amit Ön igazságtalanul olyan jól él, egyszer valami apró (nem Antal!!) hasznát is lássuk?! Vihetné azt a csürhét is magával, akik tegnap az Egyetem téren lila fejjel üvöltöztek Klara Dobreva beszéde alatt.
Fáskerti
2023. március 16. 06:27
Savanyú a pizza.
masikhozzaszolo
2023. március 15. 21:41
Először ugye Baranyiról ugrott be nálam, hogy szinkronban van: Olyan okos, amilyen szép. De itt is jó.
Sün Balázs
2023. március 15. 21:26
Ildi Banya! Miért irigyled a pizzát Orbán Viktortól? Neked nem telik egy jó kis pizzára a 15%-os nyugdíj emelésedből és a februárban kifizetett 13. havi nyugdíjadból? Vegyél magadnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!