Aggódom Milánó afrikanizálódásáért

2023. március 31. 12:43

Szerintetek a multikulturális társadalmak, akár csak közép távon is, a társadalmi békét szolgálják?

2023. március 31. 12:43
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Azért választunk vezetőket, hozunk létre intézményeket és adunk egyben hatalmat (cselekvési lehetőséget) a kezükbe, hogy

  • a külső határokat megvédjék
  • a határokon belül a közrendet, köznyugalmat fenntartsák
  • a közösség erőforrásait annak fenntartására használják fel

Szerintetek ezeknek a kritériumoknak a »bevándorló társadalmak« eleget tesznek?!

Szerintetek a nyitott határok a közrendet és nyugalmat szolgálják?!

Szerintetek a végnélküli segélyek (segélyért szavazatot politika) nem véreztetik ki az adott ország szociális rendszerét?!

Szerintetek a multikulturális társadalmak, akár csak közép távon is, a társadalmi békét szolgálják?!

Szerintetek a történelmünk, hagyományaink átírása és megtagadása nem egy szellemi, lelki nihilizmusba vezet?!

Gondolkodjatok el ezen!”

Nyitókép: Alessandro Bremec / NurPhoto / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2023. április 05. 20:38
a batikhexák addig sem zavarognak
Attila a nagy
2023. március 31. 19:43
Mi értelme van idejönni a migriknek,ha nem akarnak beilleszkedni? Nem dolgoznak, nem tanulnak, nem beszélik a nyelvet. Elkülönülve élik a szánalmas életüket,drog, fegyver, prostitúció a fő csapás irány. Egymás között és az itteni bűnözőkkel vívják a nyomorult kis háborúikat. Kinek jó ez? Pár évtized alatt leélnek bármilyen országot. Az csak egy ostoba vízió, hogy majd összekeveredik a sok náció aztán minden jó lesz. Ez soha nem fog bekövetkezni. Ezek ugyanúgy trágyakupacot fognak csinálni Európából, mint ahogy a saját hazájukkal tették. És amikor többségbe kerülnek, akkor elfogynak az adófizetők, ebből következik, hogy elsorvad a közigazgatás, az állam.
dekoninck
2023. március 31. 16:41
"Szerintetek a multikulturális társadalmak, akár csak közép távon is, a társadalmi békét szolgálják?" Szerintem olyan 10-15 generáció múlva igenis béke lesz. Addig vagy összeolvad valahogy a sokféle embercsoport, oké, valószínűleg töméntelen szenvedés árán. De hát kit érdekel ez utólag? Minden ember egyforma kinézetű, barnás bőrű, sötét hajú lesz, így mindenki szeretni fogja a másikat. Vagy az egyik csoport, az erősebb kiszorítja a másikat. A "másik" a mostani őslakos, azaz az olaszok, természetesen. Ez puszta ökológia meg ilyesmi.
Gyugyesz
2023. március 31. 14:41
Én nem aggódom. Ide ne jöjjenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!