Az élet él és élni akar!

2023. február 08. 15:52

Már eddig is több ezer ember halálát okozta a természeti katasztrófa, de még mindig rengeteg ember élete van veszélyben.

2023. február 08. 15:52
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Ezt a képet teszem ki ide szeretettel gondolva azokra a törökországi és szíriai bajbajutottakra, akik most sokunk számára egészen elképzelhetetlen gyötrelmeken mennek keresztül a földrengés okozta pusztítás miatt.

Már eddig is több ezer ember halálát okozta a természeti katasztrófa, de még mindig rengeteg ember élete van veszélyben, akik a mentőcsapatokra várnak, hogy ki bírjanak szabadulni.

A szemtanúk és tudósítók azonban olyan mérvű apokaliptikus káoszról számolnak be, ami miatt a segítő alakulatok eddig még a legtöbb katasztrófa sújtotta települést meg sem tudták közelíteni. Vagyis a túlélés esélye sokak számára rendkívül csekély.

Mégis hiszek abban, hogy az élet él és élni akar! S ennek az élni akarásnak van egy olyan dimenziója, amit csak azok érthetnek meg, akik kerültek már hasonlóan kilátástalan helyzetbe az életük folyamán. Ezt a belső emberi erőt nem lehet kőrülírni, de ez a fotó mégis megmutatja a lényegét. Ahogy ez a kislány óvon a másik gyermek fejére teszi a kezét. Ez az az erő. Amikor az ember a remény ellenére is képes reménykedni.

Isten óvja a bajbajutottakat és érkezzen meg hozzájuk a segítség időben!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kafabatka
2023. február 08. 22:44
Engem csak a megmenekült gyerekek reménykedő,boldog és hálás tekintete érdekel,mozdít meg jelen pillanatban. Ugyan mit is élhettek át mindeddig? Megmenekülésük pillanatát szerettem volna látni ott a helyszínen,és ugyanúgy jártam volna,mint "Lacikánk",Pavelcze László.
letsgobrandon
2023. február 08. 20:56
Ez a sátánista förtelem még ebből a tragédiából is népszerűséget akar harácsolni
Ólat a trolloknak
2023. február 08. 19:41
A Mestered is nagyon élni akar mostanában...
5m007h 0p3ra70r
2023. február 08. 19:05
"Az élet él és élni akar!" Állítja ezt az, aki támogatja a művi megszakítását magzati korban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!