Kisebb államra lenne szükségünk

2023. február 15. 15:29

Rengeteget fizetünk, de az állam eltűnt, összeomlott, nem működik.

2023. február 15. 15:29
null
Gelencsér Ferenc
Gelencsér Ferenc
Facebook

„Nem mehet így tovább: végtelenül igazságtalan a magyar adórendszer. Rengeteget fizetünk, de az állam eltűnt, összeomlott, nem működik. NER-emberek jachtozására, propagandára, plakátkampányra megy a pénz. Kétszer fizetünk adót, egyszer a NAV-nak, egyszer meg a magánkórházban, a magániskolában, a magántanárnál. Ahelyett, hogy megfizetnénk a tanárokat, vagy az ápolókat rendesen.

A Momentum által javasolt adórendszer a magyar állampolgárokra, az oktatásra, az egészségügyre költi a pénzt és sokkal igazságosabban. Az adott állami feladatra elkölthető járulékot szedjen az állam, bármire elkölthető adók helyett!

Kisebb államra lenne szükségünk: 70 államtitkár és 111 helyettes államtitkár dolgozik a kormányban. Ahelyett, hogy működő hétköznapjaink lennének, ezek az emberek az állampárt hatalmi érdekeit szolgálják ki. Nem minket. Csökkentenünk kell az adókat Magyarországon, számszerűleg is, hiszen jelenleg is több mint 50 darab van.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johann07
2023. február 17. 09:12
Menjél Moldovába. Közel van.
briganti
2023. február 16. 09:20
ez is a koncsita ölibű' szítta magába az okosságot. és még szar ember is.
NTLLK
2023. február 16. 08:02
Az államférfi belsejét feszíteni kezdte a mondanivaló. Hát megnyilvánult. Csak tudnám, miről beszél?! Mert amit ide rottyantott annak köze nincs a valósághoz. Szánalmas momentum...
Anonymtalan
2023. február 16. 07:52
Hogyne csak az összes többi dolog amit akartok, az viszont a mindenbe is beleugató nagyobb államot jelentené, lásd Európai Egyesült Államok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!