A házelnök óvott attól, hogy ideológiát, politikát vigyünk a fociba

2022. december 23. 19:59

Nem tudom, ezt a „ne vigyünk bele” szöveget mondta-e már Németh Szilárdnak.

2022. december 23. 19:59
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Ahol nem gondolják úgy (még az elnök sem), hogy a nemzet dicsősége egy meccs végeredményén múlik. Ahol jut egy gesztus a vesztesnek is. Mert természetes, hogy összetartozunk. Ha jól megy a szekér, ha nem.

Persze tudom: a házelnök az interjújában óvott attól, hogy ideológiát, politikát vigyünk a fociba, (szerintem a házvezetésbe pláne ne), ő mindenféle világnézeti kiállásokért ábrándult ki a brit futballból.

Nem tudom, ezt a »ne vigyünk bele« szöveget mondta-e már Németh Szilárdnak. Esetleg Orbánnak.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. december 24. 12:23
Drága Ildikóm! Nehéz felfogni, az ügy számodra, veszett fejsze! Minden ügy az! Ez a múltadból fakad! -de elbizonytalanodtam... Talán mégis reménykedhetsz, akár még utcát is elneveznek rólad... Itt a Horn Gyula, pedig ő még pufajkás gyilkos is volt, te csak tudat-gyilkos, zavarkeltési célzattal...
Proxima Centauri
2022. december 24. 11:42
Érteni vélem. Kodelka hentes volt, az öreg Petrovics dettó, Dvorák Antonín is annak tanult. Lehet asszociálni. Ez az oldal talán nem a húszmilliós kvízkérdésekre lett megkreálva. Vágósúgógép meg sehol...
Proxima Centauri
2022. december 24. 09:23
A franciák négy éve legyőzték a VB-döntőben a horvátokat. Ha akkor Ildikó úgy kommentálja, hogy a színes, integrált, afrikai értékeket képviselő nyert, akkor az is OK? Ha a fekete francia a lefújás előtt berúgja a ziccert, akkor a Szilárd kinyilvánítja, hogy a kereszténynemzetieurópa vesztett? Csak kérdem? Quod licet Iovi, non licet... Ha ketten csinálják ugyanazt, az nem ugyanaz?
rókabácsi
2022. december 24. 08:11
aggot bohóc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!