Még egyszer Nádasról

2022. október 30. 07:12

Nádas – aki afféle ikon német nyelvterületen, jellemző – hülyeségeket beszél olyasmiről, amiről fogalma sincs.

2022. október 30. 07:12
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Muszáj ezzel foglalkoznunk, mert nem pusztán arról van szó, hogy Nádas – aki afféle ikon német nyelvterületen, jellemző – hülyeségeket beszél olyasmiről, amiről fogalma sincs, de veszélybe sodorja a legkiszolgáltatottabbakat: a kárpátaljai magyarokat. Ez pedig sokkal több, mint hülyeség. Ez becstelenség és aljasság. Gazemberség, Nádas a neved.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. október 31. 08:11
A külföldi kiadásért bármire képesek..mostanában már nem, de régen elhűlve olvastam mondjuk Dragomán György vagy Závada nyilatkozatait is. ..Nádast utoljára Pannonhalmán hallottam, ott egész tisztességesnek tűnt..igaz nagyon körülugrálták, pár semmilyen képéből még kiállitást is rendeztek..
néhai Ch.Pilot
2022. október 31. 07:24
Nem kellene ennyit vitázni erről. A lényeg egy mondatban leírható: Nádas egy magyargyűlölő zsidó ember, aki Magyarországot el akarja veszejteni. Pont. És akkor megússzuk sértegető, személyeskedő viták, szardobálás nélkül.
BőröndÖdön
2022. október 31. 05:05
Zsozsó,a NER beszélő bélsara..
vajda
2022. október 31. 03:04
"Nádas – aki afféle ikon német nyelvterületen, jellemző – hülyeségeket beszél olyasmiről, amiről fogalma sincs." Mondja ezt Bayer Vorticella Zsolt, aki néhány nappal azelőtt, hogy orosz barátai lerohanták Ukrajnát, imígyen nyilatkozott: "Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!