Látlelet a felfordulás előtt

2022. szeptember 15. 09:32

Minden létező eszközzel, erővel fel kell tartóztatnunk a természetellenesség térhódítását.

2022. szeptember 15. 09:32
null
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„Minden létező erővel erősíteni kell a családokat, a hagyományos közösségeket, a magyarság demográfiai egységét határon innen és túl is meg kell őriznünk. Új tárgyalási irányokat kell nyitni, keletre éppúgy, mint nyugatra. A küszöbön álló új világkorszak felemelkedő hatalmait meg kell ismernünk, régi szövetségeseinket pedig saját identitásépítésükben kell támogatnunk. Szomszédságpolitikánkban azokat a partnereket szükséges megkeresnünk, akik értik a megváltozott időket és a régi, bevált szemlélettel erősítik saját közösségüket.

Minden létező eszközzel, erővel fel kell tartóztatnunk a természetellenesség térhódítását, ki kell zárnunk életükből a széteső Európa cégéreit, vissza kell térnünk a forrásokhoz. Amennyiben lehetséges, vásároljunk magyartól, támogassuk a honfitársat, segítsük a helyi vállalkozást. Igyekezzünk választ keresni a végső kérdésekre, legyen mondanivalónk hitről, vallásról, elköteleződésről, hűségről. 

Ne engedjünk erkölcsi kérdésekben, ne áruljuk el önmagunkat és másokat, legyen tartásunk, bízzunk az erőnkben, tudásunkban. Bármennyire is embert próbáló feladat, a felmerülő nehézségeket ne csapásnak, hanem az élet természetes jelenségének tekintsük. Valahogy így tudjuk megőrizni magunkat és a hazánkat az elkövetkezendő nehéz időkben.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. szeptember 16. 18:28
Te takarmánytök fejű Szentesi, a héten hányszor szoptad le a törpe cigányt? Te rühes bérenc!!!!!!!!!
gonterl
2022. szeptember 15. 17:51
Szerintem természetellenes nincs. Ritka természeti jelenségek vannak. Ezek nem biztos, hogy megfelelnek az én ízlésemnek, de ettől függetlenül részei a természetnek.
Lajoss
2022. szeptember 15. 15:57
Lackó,inkább az őrjöngő inflációt az egekbe nyúló rezsiköltségeket kellene megállítani!
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 15. 15:03
Látlelet: A Kóté lány 1.5 milliós büntetést kapott a Borkai drogos-baszós orgiáról készült videó kiszivárogtatásáért. Kaleta 0.5 millióst több ezer kisgyerek pornográf képeiért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!