Túl sok a diplomás nő?

2022. augusztus 25. 20:12

Nem a tálibok mondják, hanem az Állami Számvevőszék.

2022. augusztus 25. 20:12
null
Vágó István
Facebook

„»Túl sok a diplomás nő.« Ezt most nem az afgán tálibok mondják, hanem a magyar Állami Számvevőszék.”

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 293 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsibi
2022. augusztus 26. 18:25
Valamikor ezt a HVG t, picit csodálattal néztük egyszerű vidéki emberek. Irtak jő dolgokat. Manapság az összes sorosista elmeroggyant firkász itt adja elő magát. Nem hiszem hogy meggyőződésből tennék. Néha dobnak nekik egy kis csontot. A világ dolgairól és az ami nekem elsősorban Magyarország nem hajlandók tudomást venni!
Gecorbi
2022. augusztus 26. 18:18
A fidkányoknak ez a véleménye a nőkről....tudjuk....ezt Orbánnénak kellene megbeszélnie O1Gvel, de nem teszi. Ám ezek után mi a büdös fenét nyalják a fidkány nők O1G seggét?
egynick
2022. augusztus 26. 16:22
Szóval ma is van még küzdenivaló a nők, a családok jogaiért. Nincs családmodell, lakásprogram. Csak stadionok, eszetlen beruházások, cégfelvásárlások.
bölcsbagoly
2022. augusztus 26. 14:46
A meggondolatlan párkapcsolatok, a kicsinyes indokokból felbontott együttélések, házasságok, a közös gyerek apa ellen nevelése, az anyagi haszon hajhászása a válásnál, mind mind a kiegyensúlyozott, sikeres s boldog életet teszik lehetetlenné! A média (filmek, szindarabok, könyvek, cikkek, stb) mind az agresszív , hisztis, bosszúálló némber példáját mutatják a fiatal lányoknak, nőknek! Rendkivül ritka mikor egy-egy normálisan viselkedő női karaktert láthatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!