Valahogy egy mellékjelenség elsikkadt az OMSZ-ügyben

2022. augusztus 25. 10:47

Pedig igen feltűnő volt.

2022. augusztus 25. 10:47
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Valahogy egy mellékjelenség elsikkadt az OMSZ-ügyben, pedig igen feltűnő volt.

Ámulatba ejtő, ahogy azok a gőgös, saját csalhatatlanságukat fennen hirdető, járványterrorista műtudósok, akik két évig percre pontosan tudták, hogy mit kell csinálni, éppen mit kell bezárni abban a pillanatban, milyen jogot kell megvonni, milyen és hány vakcinát azonnal beadni, hirtelen elkezdték hangoztatni, hogy a tudomány valószínűségekkel operál, egyetlen előrejelzés sem száz százalékos, a tévedés lehetősége mindig fennáll.

Hát, ez az.”

Nyitókép: MTI/Róka László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 26. 09:46
Karácsonyig a worldben zirka 100 000 sportedzőt rúgnak ki. Mert a center lassú. A védő még lassabb A középpályás gólképtelen A kapus lyukaskezü A trainer rrepűűűűűűűl..
Jessy
2022. augusztus 25. 23:40
Hont András egy tárgyilagos és független obiektiv újságíró. Leírja amit gondol és a döntést az olvasókra bizza. Csak gratulálni tudok. Nemcsak jóképű de okos is. Hogy tiszta legyen a kép, augusztus 20. -án a Karácsony Gergely a Mandineren írta ki hogy" ess, eső ess!!!". Ezekután az OMSZ közölte 8 órával a tüzijáték előtt, hogy este 21 órakkor vihar, eső, zápor és esetleg "tornádó" is lehet, azaz bármi, ezt így ahogy mondom, "bármi" . Ehez az előrejelzéshez nem kell meteorológusnak lenni. Az OMSZ megheckelte a tüzijátékot amit egy ország várt , mivel a tüzijáték az a gyertya amelyet Magyarország szúli napi tortáján meggyujtanak és ami megkoronázza az egész ünnepséget. Nem a kormány nyomására, hanem az egész magyarság nyomására mentették fel a két OMSZ vezetőt "nagyon helyesen". Ennek a megheckelt tüzijátéknak meg kelett büntetni a felelőseit mert ez így volt helyes. Gratulálok Palkovics miniszter úrnak, hogy végre megbüntették azokat akik felelősek voltak a beismert téves előrejelzésért. A gyertyát Magyarország tortáján ezen a szombaton 21 órakkor fogják meggyujtani és mi magyarok el fogjuk fújni és elénekeljük, hogy " Boldog szüli napot Magyarország"!!!!
zara
2022. augusztus 25. 19:44
'járványterrorista műtudósok' hát ez az... még nem kért senki bocsánatot a sok fölösleges féelelemkeltésért és jogelvonásért...a vakcinák mellékhatásairól meg senki sem mer beszélni....
Lmcwelt
2022. augusztus 25. 19:08
Már leírtam, nálam sokkal okosabb szakemberek szerint: ez egy szar trehány munka volt! Pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!