Mellément a g*cigránát

2022. augusztus 21. 21:45

Tomika csak addig finnyás a NER-pénzekre, amíg az nem az ő zsebében landol.

2022. augusztus 21. 21:45
null
Rőfös Géza
Kontra

„Minden zenebohóc annyit ér, amennyit el tudnak kérni a produkciójukért, de talán pont nem a PÉNZ feliratú sapkás »rapper« hülyegyereknek kéne kioktatnia hitből és életmódból nála sokkal tehetségesebb, valódi zenészeket.

Különösen azért nem, mert Tomika csak addig finnyás a NER-pénzekre, amíg az nem az ő zsebében landol.

Ódor János László kollégánk tavaly decemberben részletesen bemutatta, hogy a Wellhello örökké tinédzser frontembere számos alkalommal melegedett kormányközeli tábortűznél, főleg mikor zordabb idők jártak. Karácson rendes liberális művészemberhez híven nem különösebben hálás teremtés, de ha ő elfelejti is, hogy időnként nagy kedvesen elfogad kormányközeli pénzeket, mi biztosan nem fogjuk.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 22. 14:49
A tapolcai rolex-gabinak is hogy bejött a pártszolgálat..:)
kubota
2022. augusztus 22. 13:46
Ha az a baloldal, amit ez a kis drogos, csajos, kehes hímringyó képvisel, akkor is jobbra tartanék, ha ott szakadék van!
Töki
2022. augusztus 22. 08:48
Kábszis kis fasz! Megélhetési zenész.
5m007h 0p3ra70r
2022. augusztus 22. 07:32
A fiatalember egy igazi rosszindulatú konzumidióta. Meglátott egy karórát. Megállapította, hogy az mennyibe kerül - nyilván nem esett nehezére, hiszen ilyen témák foglalkoztatják, termékek és azok kereskedelmi árai. A tárgy értékét és a személy eszmeii elköteleződését mindjárt össze is kötötte egy kisstílű konteóval. Nem tudom feltűnt-e már mindenkinek, hogy a kormányellenes fejekben milyen középkori gondolati mechanizmusok termelik ki a bizarrabbnál bizarrabb összeesküvéselméleteket. Egyel feljebb olvasható ennek az ékes példája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!