Az Állami Számvevőszéket elfoglalták a tálibok és átvették a betiltott genderszak helyét

2022. augusztus 30. 17:05

Az elmúlt 12 év alatt szabályosan kirabolták Magyarországot a hatalomban levők.

2022. augusztus 30. 17:05
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Abban az országban, amelyben a »miniszterelnök« gyerekkori gázszerelő barátja, a falusi futballcsapatának egykori szertárosa közpénzekből szerzett 480 milliárd forintos vagyonával az ország leggazdagabb embere, az Állami Számvevőszékről tizenkét éve annak kapcsán lehet hallani először, hogy a tevékenységi körébe nem tartozó tárgyban, a tudományos követelmények minimumát sem teljesítő, csaló, hazug, a statisztikákat, a tényeket elferdítő elemzést közölt a képzett nők tanulmányainak káros hatásáról. Ez egyszerűen abszurd, itt már senki nem normális.

Maga a tény, hogy ilyen elemzés készült, a legerősebb kritikája annak a fasiszta állami döntésnek, amely betiltotta az állami egyetemeken a gender szakokat, mert a gendertudomány éppen az ilyen kérdések tudományos és szakszerű megválaszolására született, s nem a homoszexualitásról szól, mint ahogy azt a legprimitívebb álkeresztény vallási szekták a történelmi egyházakkal karöltve vélik és állítják. Nem az Állami Számvevőszék hozzá nem értő »számvevőinek« ideológikus propagandaszövegeire, hanem a gendertudomány avatott szakértőire lenne szükség.

Genderkérdések ezek szerint mégiscsak vannak, csupán a magyar fasiszta államban azokra nem a gendertudomány, hanem a fasiszta ideológia áltudományos »számvevői« adják meg a választ.

Az Állami Számvevőszék feladata ezzel szemben a közpénzek felhasználásának ellenőrzése lenne, ezt a feladatát azonban nem látja el. Az elmúlt 12 év alatt szabályosan kirabolták Magyarországot a hatalomban levők, százmilliárdos vagyonok keletkeztek közpénzekből, a közpénzek százmilliárdos tételekben veszítették el közpénz jellegüket azután, hogy a közvagyonból kilopták őket. Az Állami Számvevőszék pedig ebből »semmit nem vett észre«. Nem véletlenül, hiszen a Fidesz pártkatonája, Domokos László volt a vezetője. Az ÁSZ gyakorlatilag a közpénz lopást fedezte.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agybeteg Fideszes2
2022. szeptember 01. 12:25
Nos a gond ott kezdődik, hogy ez a libsi korcs a Forbes adataiból tájékozódik ami a brutto vagyont veszi alapul a tartozásokat eladósodottságot nem. Szóval Jelenlegi állás szerint Gattyán és Felcsuti is több vagyonnal rendelkezik mint Mészáros. Mégpedig azért mert mészáros távközlési cégei az Albán és és a most felvásárolt Vodafon akviziciók miatt 250 milliárdos adósságba verte magát. Ergo hatalmas kockázati tényezőt vállalt magára. Az adósság levonódik a bruttó vagyonból és az csak akkor válik profittá ha nyereséget termel. A Vodafon mint köztudott tavaj veszteséges volt. Tehát a Forbes szerinti 488 milliárd vagyon akkor realizálódik sőt gyarapodik amikor hasznot termelnek az akviziciók.
Inimma
2022. augusztus 31. 14:33
A gendertudomány avatott szakértői vizsgáljanak meg alaposan.
Abafy Alfréd
2022. augusztus 31. 11:29
kicsiny hülye bartus, téged még a gyüliből is kivágtak, mint a macskát szarni. okoskodol a nagy víz túloldaláról, gyere ide itt nyivákolj a sorstársaid egyre csökkenő kórusában. Persze ha van merszed
írmag
2022. augusztus 31. 11:05
Szegény nyegle fütyi, a mellébeszélésed csúcspontja a hamis "szabályosan kirabolták", mert a szabálytalanul kirabolták időszakról próbálod elterelni a szót! Tanulmányozd azért a Magyar Nemzet cikksorozatát: "Amikor az alvilág és a politika összeér (1.-3.) "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!