Hősök a rendszer áldozatai mellett kiállók

2022. július 18. 22:54

Ők azok, akik megmutatják, hogy milyennek kellene lennie mindenki Magyarországának.

2022. július 18. 22:54
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„A társadalom egyik legnagyobb értéke a szolidaritás. Ha mi most nem állunk ki egymás mellett, akkor senki másra nem számíthatunk ebben a küzdelemben.

Mindazok, akik részt vesznek az Orbán-rendszer áldozatai melletti kiállásban, hősök. Ők azok, akik megmutatják, hogy milyennek kellene lennie a társadalmunknak, milyennek kellene lennie mindenki Magyarországának.

Most ennek az ellentétét látjuk: hogyan vezettek félre milliókat, hogyan hazudtak reggel, délben és este. A Fidesz az ellenzéket vádolta a kampányban a rezsicsökkentés megszüntetésével, most valóra váltják hazugságukat. Az ellenzék nem készült adóemelésre, a kormány azonban a KATÁ-sok esetében ezt most megtette. A legnagyobb hazugságuk az volt, hogy mi katonákat vinnénk Ukrajnába, miközben a magyar vezérkari főnök és kísérete valóban az ukrán-orosz fronton tett terepszemlét és már tervezik a kárpátaljai missziót.

Hazugságokkal azonban csak addig lehet választásokat nyerni, amíg az emberek hisznek a tolvajoknak. Éppen ezért nagyon fontos a mostani kiállás, hogy eljuttassuk minden magyar emberhez: Orbán Viktor hazugsággal nyerte meg a választást, tisztességes kormányzás azonban csak tisztességes emberekkel lehetséges.”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. július 19. 15:16
Igazi semmirevalo !
korona.2.0
2022. július 19. 12:00
Ez a bitang minden magyar ellensége. Különben vagy hülye vagy számító.
u.cserkész
2022. július 19. 10:36
Ja. A rendőrök előtt seggét rázó nőstény is hős. A ti hősötök.
Teréz A Piréz
2022. július 19. 10:34
Ez a "R.I.P. Kata", mellette Dobó Kata képével, kifejezetten ízléstelen. Vajon tud róla, hogy elhunyt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!