Rabok legyünk, vagy szabadok?

2022. június 03. 15:22

A magyar érdekvédelmet rosszindulat és düh kisérte a nyugat-európai országokban.

2022. június 03. 15:22
null
Volner János
Facebook

„Az Európai Unió olajembargójjának ügyében tanúsított magyar érdekvédelmet rosszindulat és düh kisérte a nyugat-európai országokban. Pedig Magyarország semmi egyebet nem tett, csak azt amit az európai jog engedett neki. Erre az »európai« válasz az volt, hogy a magyar miniszterelnöknek meg kéne halnia és több befolyásos politikus is érzékeltette, hogy Magyarországon bosszút kell állni, amiért védte saját nemzeti érdekeit.

Sokáig már nem lehet egyensúlyozni. El kell döntenünk: alárendelődünk a brüsszeli bürokraták akaratának és gyarmat leszünk, vagy kilépünk az Európai Unióból és megőrizzük az országunkat, amelyet őseink az életük árán is megvédtek sokkal erősebb katonai hatalmakkal szemben. Rabok legyünk, vagy szabadok? A magyar szabadságvágy győzni fog, a Huxit napja közeledik!”

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Artemis
2022. június 04. 18:04
HUXIT! HUXIT! HUXIT!
AntiSorosWeapon
2022. június 04. 09:26
Volner ez a kimosdatott kommunista hazaarulo izgat az unió ellen... Nem vette észre hogy a Fidesz 2/3addal nyert? NEM FOGUNK KILEPNI
Pelso j.
2022. június 04. 05:55
Primitív kérdés, főleg ebben a szituációban. Lényeg, hogy olyanok ne legyünk, mint te, János, egy kicsit se.
rúzabandi
2022. június 03. 19:33
Rohadjon meg az unió!!! De nélkülünk!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!