A Nyugatot ma egy rosszindulatú, súlyosan demens vénember vezeti

2022. június 07. 08:17

Oroszország közben rekordbevételeket ér el, a rubel a legjobban teljesítő deviza. Mi szóltunk.

2022. június 07. 08:17
null
Volner János
Facebook

„Két hétig tartott a felhőtlen öröm. Ez idő alatt írások százai jelentek meg a fősodratú hazai sajtóban arról, hogy az oroszok mennyire pórul jártak, amiért a mindenható Nyugattal szembekerültek. Számtalanszor leírták, hogy a Nyugat ledobta rájuk a gazdasági atombombát. A rubel árfolyamának (átmeneti) esésével bizonyították, mekkorák az orosz veszteségek és hogy Putyint mennyire meglepték azok a gazdasági szankciók, amelyekkel immár 8 éve fenyegetik őket. A fősodratú sajtó gyakorlatilag arcátlanul végighazudta az elmúlt hónapokat. Kritikátlanul tolták a propagandát, kiirtottak a kommunikációs térből minden más véleményt, de mára akkora lett a szakadék a valóság és az általuk közvetített világkép között, hogy új magyarázatokra van szükség. Mostantól majd mást hazudnak.

A valóság ezzel szemben az, hogy az a bizonyos gazdasági atombomba ránk, elsősorban az Európai Unió országaira lett ledobva. Oroszország rekord nagyságú bevételeket ér el energiahordozókból, India, Kína és a nem mellesleg NATO-tag Törökország sorban állnak a nyugati piacokról kiszoruló orosz kőolajért, miközben a rubel lett világ legjobban teljesítő devizája. Európában és az Egyesült Államokban viszont 40 éve nem látott nagyságú infláció dübörög és már most érezhetően esik az életszínvonal, a lakossági és vállalati várakozások egyaránt borúlátóak. A szankciók óriási károkat okoznak a gazdaságainknak. Több nyugati országban már most emelkedik a munkanélküliség, az egyébként sem rózsás tavalyi év után tovább esik az ipari teljesítmény. Sok, bezzegországban emberek milliós tömegeinek nem lesz elég pénze ételre és fűtésre.

Vannak, akik még mindig nem ébredtek rá, hogy trendforduló van. Ők még mindig úgy gondolják, hogy a Nyugat mindenható és Magyarországnak mindent úgy kellene tennie, ahogyan azt Nyugatról diktálják. Mert a Nyugat okos, sokkal okosabb, mint mi vagyunk. A valóság ezzel szemben az, hogy a Nyugatot ma egy rosszindulatú, súlyosan demens vénember vezeti, akinek a törekvéseit feltűnően képességhiányos kvótanők tucatjai képviselik sok-sok feketegyőrandrással és tordaibencével az Európai Unióban. Olyanok, akiknek fontosabb volt a homoszexuális férfiak szüléshez való jogát biztosítani, mint ép ésszel átgondolni, mit kezdjenek a kontinens energiaellátásával. Magyarország számára a legfontosabb kérdés annak megválaszolása, rájuk bízzuk-e a sorsunkat. A következő időszak fejleményei rengeteg embert fognak kijózanítani és lerombolják majd a mindenható Nyugatról alkotott képet. Olyan fejleményeket fogunk Nyugat-Európában látni, amely milliókkal fogja megértetni: a Nyugat nem szolgál irányadó mintaként. Az Európai Unió szétesése elkerülhetetlenül közeleg, de nem kell megvárnunk: készüljünk a Huxitra!”

Nyitókép: Chung Sung-Jun / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2022. június 07. 15:48
Van egy másik rosszindulatú vénember is, aki föleg ránk specializálódott: Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyűlöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hűtlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bűnbánón megtérjen, ahhoz ő túl hiú. Inkább még támadja hős népét konokul, Bűnlajstromából mint aggastyán sem okul. Mídászi vagyonát bősz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerójja. Hej, döntsd a Sorost ne siránkozz, Ne raplizz minden kis fullánkhoz. Tudd, ő gyűlöli mindkét nemzetét, Elcserélte őket sok fura szerzetért. Ö maga köré gyűjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk bőszen bujtotta. Dühödt haragja miből táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyű blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett tőrét a magyarokba szúrja.
meskhal
2022. június 07. 15:47
Lehet, hogy az EU recseg-ropog, de ha szétesik, akkor megbaszhatjuk magunkat a fél sanghainyi lakosságunkkal, meg a nulla innovációval, amit a világ fejlődéséhez JELENLEG hozzáteszünk. Orbánnak immár két évtizednyi kormányzás a rendelkezésére állt, hogy erősítse a szövetséget, ami a túlélés záloga, mellesleg a keresztény kultúra alapjain (is) nyugvó közösség. Ehelyett mindent megtesz, hogy szétrombolja a szövetséget, illetve a gazdasági előnyeit önmaga és egy szűk kör részére csatornázza be. Nem könnyű és nem jó érzés ezt leírni. A legszomorúbb, hogy ha Gyurcsánynak lett volna húsz éve, akkor kábé ugyanezt lehetne leírni. Ebbe barátaim, beleszaladtunk.
backdrive
2022. június 07. 15:37
Azért még mindig jobb a nyugati infláció az orosz 20% körüli inflációnál :D
Fed74
2022. június 07. 12:21
Akkor takarodj a büdös kurva Anyádba Moszkvába, te Putyinszopó, csutiszopó, csicska Volner!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!