Micsoooda!

2022. június 14. 22:47

Ez a magyar csoda!

2022. június 14. 22:47
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Szép volt fiúk! Csodálatos teljesítmény! Bravó!!!”

Interjúnk Marco Rossival:

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek

A himnusz éneklése számomra azt fejezi ki, hogy nagyon erősen kötődöm Magyarországhoz” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!
Elolvasom!

„” – vallja Marco Rossi. A magyar férfi-labdarúgóválogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról és hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük az Útravalóban, a Mandiner nyári-őszi különszámában!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. június 15. 15:34
Újhelyi. azt mondd meg, hogy ti mit tettetek ezért a sikerért az örökös gáncsoskodáson, stadionozáson kívül?
Phm045
2022. június 15. 13:07
Nem ég le a pofád te nyomorúlt hazaárúló! Évek óta az ellen ténykedsz, hogy magyar ember ilyen csodát megélhessen!!!! A kommunista köpönyeg sokoldalú.......
olvass
2022. június 15. 11:24
Nocsak! Csak nekem van az az érzésem, hogy Újhelyi elkezdett megpróbálni átállni. Most vagy nem veszi be a gyomra a DK-s tempót (ezt kevésbé hiszem), vagy egyértelmű jelzést kapott az Apró-klántól, hogy ne is próbálkozzon.
Luise
2022. június 15. 10:22
Képviselő (?) Úr (?)! Hallja a fütyülést és a fújolást? Ez az Öné....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!