Mi a közös a Jobbikban és a vármegyékben?

2022. június 27. 15:26

Mind a kettőt a kommunisták tették tönkre.

2022. június 27. 15:26
null
Dömötör Csaba
Facebook

„Mi a közös a Jobbikban és a vármegyékben?

Mind a kettőt a kommunisták tették tönkre.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. június 28. 12:25
Nos ebben nagyot tévedsz kedved Dömötör! A Jobbikot a zsidók alapították, hogy "elrettentő antiszemita, rasszista, náci" példát tudjanak mutatni a társadalomnak. Mikor aztán Novák idején úgy tűnt, hogy megkerülhetetlen nemzeti radikális parlamenti párt lesz belőle, egyre növekvő szavazó bázissal, beszartak és hirtelen megíratták a hanuka levelet, "átmentek néppártba", Novákot meg gyorsan eltakarították. Ezzel aztán vége lett a "dalnak". A szavazók nem díjazták az árulást. A vármegyéket pedig nem tönkre tették, hanem megszüntették. Az igazi "demokratikus" diktatúrát hangoztatva, Matyi bácsi vezetésével a többi lelkes "demokrata" munkás, dolgozó paraszt és haladó értelmiség egyetértésével. A többieket kételkedőt pedig kezelésben részesítették a mai nagypofájúak akkori ávós felmenői.
Srptk
2022. június 28. 10:01
Frappáns megfogalmazás!
Töki
2022. június 27. 23:32
Ez így van.
csulak
2022. június 27. 19:33
Szentigaz !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!