Jó hazafiként tesszük a dolgunkat egy jobb hazáért

2022. március 28. 07:18

A küzdelem maga ad értelmet életünknek.

2022. március 28. 07:18
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A kedély nem a helyzetnek, hanem a küzdelemnek szól. Annak, hogy nagyszerű dolgok mellett állunk ki, hogy jó hazafiként tesszük a dolgunkat egy jobb hazáért. Mert ugye a küzdelem maga ad értelmet életünknek. Ha meg így van, márpedig így van, akkor értelmes életet élünk. Ez pedig nagy dolog, ha nekünk megadatott. És megadatott. Mához egy hétre ennek a küzdelemnek újabb állomása jön. Tesszük a dolgunkat!”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nonszensz
2022. március 29. 11:29
Szerencséd te tróger, hogy nem tüskés a hazugság ami a szádon kijön.
Selamat
2022. március 29. 09:11
"Jó hazafiként tesszük a dolgunkat egy jobb hazáért" Ezt egy az egyben akár Rákosi, vagy Kádár, de akár Apró Antal elvtárs is ugyanígy mondta. Akkor mi is változott a baloldalon? Semmi.
kitiltott
2022. március 29. 07:17
Rossz és hamis! hazafiként tesztek a dolgaitokat egy elveszett hazaért haza és nem árulás minositett esete ti vagytok mocsok moslekos senkik.. Pont csak a magyar emberekkel nem törődtek szemetladak..
kaltran
2022. március 29. 06:55
komplett hülye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!